Etusivu / Löydä apua / Jussi Packalen

Jussi Packalen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Kognitiivinen
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen 35-vuotias kognitiivinen psykoterapeutti Turusta. Teen töitä pääasiallisesti nuoruusikäisten ja nuorten aikuisten parissa. Ennen valmistumistani psykoterapeutiksi työskentelin kymmenisen vuotta psykiatrisena sairaanhoitajana nuorisopsykiatrialla.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen luonteeltani positiivinen, rauhallinen ja empaattinen. Pidän tärkeänä asiakkaan kohtaamista omana itsenään, arvostelematta tai tuomitsematta. Muovaan työotettani terapiassa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Se voi olla aktiivista osallistumista, enemmän kuuntelemiseen painottuvaa tai mitä tahansa siltä väliltä. Kognitiivisena terapeuttina pyrin luomaan tasavertaisen terapiasuhteen, jossa tuen asiakasta itse löytämään yksilölliset ratkaisut elämänsä haasteisiin.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapian alussa luodaan kokonaiskatsaus asiakkaan elämäntilanteeseen ja sovitaan tavoitteet työskentelylle. Tavoitteita voidaan jakson aikana täydentää tai muuttaa joustavasti. Käytän työskentelyssä apuna kognitiiviseen viitekehykseen pohjautuvia menetelmiä ja työvälineitä pääpainon ollessa kuitenkin tasavertaisessa keskustelussa. Käynnit tapahtuvat pääasiallisesti vastaanotollani. Tarvittaessa joitain käyntikertoja voidaan järjestää myös vastaanoton ulkopuolella esimerkiksi silloin, kun harjoitellaan sosiaalisia tilanteita.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Erityiskohderyhmät
Pakko-oireinen häiriö Persoonallisuushäiriöt
Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta