Etusivu / Löydä apua / Jukka Salkosalo

Jukka Salkosalo

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen
Virrat, Keskusta
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Palveluina tarjoan kognitiivista yksilöpsykoterapiaa, neuvontaa, ohjausta Tampereella ja Virroilla. Palveluihini kuuluvat myös psykologiset tutkimukset. Olen erikoistunut ahdistuneisuushäiriöiden, OCD:n paniikkihäiriön, unettomuuden, masennuksen, stressin ja työuupumuksen hoitoihin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Olen valmistunut psykologian maisteriksi v. 1991 ja erityistason psykoterapeutiksi 1995. Kognitiivisen psykoterapian hoitomuodot ovat tutkimusten mukaan osoittautuneet erityisen tehokkaiksi ahdistuneisuushäiriöiden, paniikkihäiriön, unettomuuden, masennuksen, stressin ja työuupumuksen hoidoissa.
Työskentelyäni ohjaa kognitiivisen psykoterapian viitekehys, myös ratkaisukeskeinen lähestymistapa ja humanistinen psykologia ovat vahvasti vaikuttaneet ajatteluuni ja työskentelytapaani psykoterapeuttina.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassani pyritään ajattelun tiedostamisen ja muuttamisen kautta rakentamaan sellainen uusi vaihtoehtoinen suhde omaan sisäiseen kokemukseen, joka helpottaa ja lievittää itsensä kanssa olemista ja elämistä erilaisissa haastavissa tilanteissa itsenäisemmin, pärjäävämmin ja sallivammin ja itseensä luottaen.
Omien ajattelutottumusten ja uskomusten tiedostamisen ja muuttamisen ohella kognitiivisessa psykoterapiassa kehitetään ongelmanratkaisutaitoja ja selviytymiskeinoja. Työskentelyni on asiakkaan ja terapeutin välillä hyvin vuorovaikutteista ja käytännönläheistä. Rohkaisen ja kannustan kokeilemaan ja tutkimaan asiakkaalle uusia vaihtoehtoisia ajattelu- ja suhtautumistapoja jokapäiväisessä arkielämässä terapiaistuntojen välillä toiminnan tasolla.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen valmistunut psykologian maisteriksi v. 1991 ja erityistason psykoterapeutiksi 1995. Vuodesta 1998 alkaen olen työskennellyt yhtäjakoisesti erilaisissa opetus- ja ohjausalan tehtävissä. Tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti psykologisten aineiden opettajana TREDUssa ja sivutoimisesti psykoterapeuttina. Olen perehtynyt terveydenhuollon ja opetusalan työelämän kysymyksiin opetusalan työtehtävieni kautta.

Asiakaskuntani

Asiakkaani ovat lähinnä työelämässä työskenteleviä tai opiskelemassa tai opiskelemaan aikovia miehiä ja naisia. Molempia yhtä paljon. Myös nuoria käy paljon.

Lisätiedot

Ajanvarauksen ja vapaat ajat Tampereelle voi hakea psyykkisen hyvinvoinnin keskuksen Kompin nettisivuilta https://www.komppi.net/ajanvaraus/ 8.3.2019 saakka.
Virroille ja Tampereelle vastaanottoajoista voi lähettää tiedusteluja sähköpostilla pirkanmaanpsykologipalvelu@gmail.com tai puhelimella puh. 0447664441.

Lisätietoja myös nettisivujen kautta
https://pirkanmaanpsykologipalveluoy.wordpress.com/

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Kelan kuntoutuspsykoterapioissa kelan korvaus on vuoden 2016 alusta lähtien 57,60 €/käynti. Virroilla psykoterapian hinta 75 €/45 min. Tampereella 90 €/45 min.