Etusivu / Löydä apua / Jukka Peltonen

Jukka Peltonen

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Psykodynaaminen
Tampere, Keskusta
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Erityistason psykoterapeutti ja Kelan kuntoutuspsykoterapeutti. Vankka ja laaja-alainen työkokemus aikuisten, nuorten ja lasten mielialahäiriöiden ja vakavasti sairastuneiden potilaiden hoidosta ja heidän perheidensä tukemisesta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Kriisi- ja trauma
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Musiikkiterapia

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina olen luotettava, aktiivinen, vuorovaikutusta edistävä ja rauhallinen. Olen asiakasta arvostava ja kunnioittava, empaattinen työote tuottaa luottamuksellisen ja turvallisen ilmapiirin vaikeiden asioiden käsittelyyn. Omaan yli 35-vuoden kokemuksen psykiatrisena sairaanhoitajana ja psykoterapeuttina työskentelystä. Minulla on myös pitkä kokemus akuuttien kriisien hoitamisesta.

Mitä istunnoillani tehdään

Turvallisen vuorovaikutuksen puitteissa käsitellään elämänhistorian aikana tapahtuneita ilmiötä ja niiden vaikutuksia kasvuun ja kehitykseen unohtamatta nykyisiä elämän ongelmia. Työskentelyni painottuu niin arkipäivän toimintakyvyn tukemiseen kuin psyykkisten ongelmien arvioimiseen ja hoitamiseen.
Lasten ja nuorten kanssa työskennellessä psykoterapiani nojautuu vuorovaikutukselliseen kehitysprosessiin, jossa kiintymyssuhdetraumatisoituminen on yksi keskeinen työskentelyn kohde.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Kaksisuuntainen mielialahäiriö Lastensuojelun asiakkaat Pakko-oireinen häiriö Persoonallisuushäiriöt Psykoottiset häiriöt Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja, erityistason psykoterapeutti ja erikoistunut myös musiikkiterapiaan. Olen työskennellyt laaja-alaisesti koko psykiatrisen hoidon kentällä psykiatrisesta sairaalasta avohoitoon, psykiatrian poliklinikalla, PSHP:n psykiatrisessa kriisiryhmässä ja Kriisikeskus Osviitassa. Olen työskennellyt myös lastensuojelun erityisyksikössä ja pitkään lasten sekä nuorten psykoterapeuttina.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta