Etusivu / Löydä apua / Juha Roisko

Juha Roisko

Psykoterapeutti, Mielenterveyshoitaja, Perheterapia
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Helsinki, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Olen perhepsykoterapeutti ja olen toiminut hoito- ja terapiatyössä yli 30 vuotta. Päätoimisesti olen toiminut perhepsykoterapeuttina vuodesta 2001. Ammattitaitoani olen ylläpitänyt useilla täydennyskoulutuksilla. Erikoistumiskoulutuksena minulla on psykofyysisen psykoterapian menetelmäkoulutus.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Ratkaisukeskeinen
Lisäkoulutukset

Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Millainen terapeutti olen

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni. Olen perhepsykoterapeutti. Työkokemusta minulle on kertynyt päihdehuollossa, aikuispsykiatriassa, erikoissairaanhoidon lastenpsykiatriassa sekä lastensuojelun asiakasperheiden parissa. Lisäksi olen toiminut työnohjaajana ja perhehoitotyön konsulttina terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköissä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapian keskeinen elementti on luottamus, joka syntyy ihmistä kuuntelevassa ja kunnioittavassa suhteessa, jossa ihminen tulee aidosti kohdatuksi. Työtäni ohjaavat arvot ovat avoin kohtaaminen, hyväksyminen, yhdenvertaisuus, arvostus ja kunnioitus.
Psykoterapiaprosessissa pyritään synnyttämään yhteisen tutkimisen tila, jossa jokin uusi ja erilainen tulee mahdolliseksi. Parhaimmillaan ihmiselle tai perheelle mahdollistuu uudenlainen ymmärrys itsestä ja itselle merkityksellisistä suhteista ja tärkeistä emotionaalisista asioista.
Uskon, että ihmisellä on kyky nousta vaikeuksien yläpuolelle. Mikä estää sinua nousemasta? Tutkitaan sitä yhdessä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työkokemusta minulle on kertynyt päihdehuollossa, aikuispsykiatriassa, erikoissairaanhoidon lastenpsykiatriassa sekä lastensuojelun asiakasperheiden parissa. Lisäksi olen toiminut työnohjaajana ja perhehoitotyön konsulttina terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköissä. Lisäksi olen erikoistunut kehoterapeuttisiin menetelmiin ammattikorkeakoulun erikoistumislinjalla.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten, pariskuntien ja perheiden kanssa sekä yksilö- että perhelähtöisesti.

Tutustumiskäynnin hinta

105,00

Vakiokäynnin hinta

105,00

Lisätiedot hinnoittelusta

45 minuuttia 90 euroa ja 60 minuuttia 105 euroa.

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.