Etusivu / Löydä apua / Juha-Matti Pajula

Juha-Matti Pajula

Psykoterapeutti, Mielenterveyshoitaja, Kriisi- ja trauma
Raisio, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen kokenut ja osaava terapeutti, ja olen työskennellyt sekä yksilö- että parisuhdetyössä hyvin moninaisten asiakastilanteiden parissa. Pitkä kokemustausta takaa osaavan ja asiantuntevan terapiatyöskentelyn. Työskentelen erityisesti kriisi- ja traumapsykoterapian kysymysten äärellä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen terapeutti olen

Olen aktiivinen, jokaisesta asiakkaasta ja elämäntilanteesta aidosti kiinnostunut kuuntelija, rauhallinen, salliva ja ymmärtävä. Työotteeni on tutkiva, otan huomioon eri näkökulmat ja tarkastelen asioita kokonaisvaltaisella otteella. Vahvuuksiani ovat kuuntelemisen taito, turvallinen läsnäolo, aito kohtaaminen ja yksilöä arvostava ote. Ymmärrän ja pohdin eri näkökulmia, mutta avaan uusia ovia asiakkaan oman itsensä ja tilanteensa käsittelemiseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotollani tärkeintä on aito, rehellinen ja vuorovaikutteinen keskustelu minun ja asiakkaani välillä. Keskustelemme niistä kysymyksistä ja aiheista, joita asiakas juuri tilanteeseen tullessaan pohtii. Olen joustava ja tapani toimia on varma ja turvallinen. Joka istunnolle voit tulla varmana siitä, että olen intensiivisesti läsnä juuri siinä tilanteessa ja hetkessä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Lastensuojelun asiakkaat Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat
Tutustumiskäynnin hinta

65,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta