Etusivu / Löydä apua / Jouni Linnankoski

Jouni Linnankoski

Psykoterapeutti, Sosiaalialan koulutus, Pariterapia
Helsinki, Hietalahti
Saksa Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen paripsykoterapeutti ja seksuaaliterapeutti. Teen myös yksilöterapiaa. Minulla on pitkäaikainen kokemus miesten auttamisesta. Terapeuttina olen vuorovaikutteinen, läsnäoleva ja kasvuun haastava. Kela korvaa vain paripsykoterapiakäynnit luonani. TILAA UUSILLE ASIAKKAILLE keskuussa 2024
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen Kiintymyssuhteen tukeminen Kriisit ja traumat Skeematerapia

Millainen terapeutti olen

Näen meillä ihmisillä olevat vaikeudet ennemminkin ihmisenä kasvamisen haasteina kuin ongelmina. Häpeä saa meidät peittämään heikkouksiamme ja näin mahdollisuutemme kasvaa itseksemme estyy. Myötätuntoisena ja avarakatseisena terapeuttina iloitsen joka kerta, kun asiakkaani rohkaistuu kohtaamaan omia tai toisen vaikeita tunteita.
Esitän kysymyksiä, joita asiakas ei ole tullut miettineeksi ja jonka vuoksi ongelma on saattanut jäädä hahmottomaksi. Ihmisenä olen rauhallinen ja terapeuttina myötäelävä, jämäkkä ja vuorovaikutteinen. Asiakaanani saat tukeni.

Mitä istunnoillani tehdään

Pariterapiassa turvallinen ilmapiiri on tärkeää. Se saavutetaan mm. molempia osapuolia tasapuolisesti kuullen. Pariterapiassa fokus on omien tunteiden ja käyttäytymiskaavojen tunnistamisessa ja vastuunotossa. Terapiassa opettelemme tarpeiden tunnistamista ja tunteista puhumista turvallisessa ympäristössä.
Terapiassa kartoitetaan asiakkaiden historiaa erityisesti kiintymyssuhteiden näkökulmasta. Työskentelyn painopiste on nykyhetkessä.
Yhdistän yksilö- ja pariterapiassa eri menetelmiä tarpeen mukaan. Käytän muun muassa psykodynaamista viitekehystä ja tunnekeskeisen pariterapian interventioita. Seksuaaliterapiassani voit ottaa aratkin aiheesi käsittelyyn. Keskustelun lisäksi annan terapiassa työkaluja, joiden avulla voit opetella uusia reagointi- ja ajatustapoja.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt mm. 10 vuotta miesten erotyöntekijänä, kehittänyt eroryhmätoimintaa ja toiminut eroasiantuntijana Miessakit ry:ssä. Olen toiminut perheasioiden sovittelijana. Ero- ja vanhemmuuskysymykset ovat näin ollen myös vahvuusalueitani.

Minulla on runsaasti kokemusta ikä, identiteetti-ja uskottomuuskriiseistä.

Ihmisestä löytyy myös henkinen ulottuvuus. Elämä voi tuntua tyhjältä, merkityksettömältä ja yksinäiseltä. Silloin apu voi löytyä elämän tarkoituksen pohtimisesta ja uusien merkitysten löytämisestä.

Asiakaskuntani

Työskentelen mielelläni niin parien kuin yksilöiden kanssa. Nuorten kanssa minulla on hyviä kokemuksia vanhempien erokriisin/eron jälkeisen ajan työskentelystä. Usein isovanhemmatkin joutuvat lapsensa eron myötä kriisiin ja hyötyvät terapiasta.

Lisätiedot

KELA-korvattavuus 16 – 25 -vuotiaiden ja 26 – 67 paripsykoterapiaan. 1,5 tunnin istunnosta molemmille ikäryhmille korvaus on 95,87€.
Tarkemmin kuntoutuspsykoterapiasta www.kela.fi/kuntoutuspsykoterapia

Tutustumiskäynnin hinta

160,00

Vakiokäynnin hinta

160,00

Lisätiedot hinnoittelusta

.Yksilöterapia 60 minuuttia 110€
Pariterapia 90 minuuttia 160€
Seksuaaliterapia 60 minuuttia 110€, 90 minuuttia 160€.