Etusivu / Löydä apua / Jorma Uhtakari

Jorma Uhtakari

Psykoterapeutti, Teologian maisteri, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Kamppi
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Psykoterapiassa pyrin luomaan rauhallisen ja turvallisen työskentelyilmapiirin, jossa yhdessä asiakkaan kanssa voimme tutkia ja pohtia hänen elämäntilannettaan. Minulla on n. 15 vuoden kokemus kuntouttavasta ja terapeuttisesta työstä, mm. vankilatyö ja lähisuhdeväkivaltatyö. (Also in English.)
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Jokaiselle meistä voi elämässä tulla vaikeita tai raskaita tilanteita tai ajanjaksoja, jolloin asioita on hyvä pohtia jonkun toisen kanssa. Terapiaan voi hakeutua myös, jos vain haluaa pysähtyä miettimään elämäänsä ja omia valintojaan.
Terapeuttina pyrin olemaan läsnä asiakkaalle rauhallisesti mutta aktiivisesti, jotta hänen omat tavoitteensa tulevat kuulluksi ja jotta voimme niitä yhdessä pohtia. Yhdessä voimme etsiä asiakkaan voimavaroja ja hänen tavoitteidensa mukaisia ratkaisuja. Voimme myös vain yhdessä tarkastella asiakkaan elämäntilannetta, jotta se hänelle selkeytyy. En vierasta vaikeiden tai kipeidenkään asioiden kohtamista asiakkaan kanssa.

HUOM. Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa asioita käsitellään asiakkaan omaan tahtiin. Pyrin luomaan rauhallisen ja turvallisen ilmapiirin, jossa asiakas voi tuoda käsittelyyn haluamiaan teemoja ja aiheita. Oma tehtäväni on olla kuuntelijana ja rinnalla kulkijana. Teen tarkentavia kysymyksiä, jotta asiakkaan tilanne hänelle itselleen paremmin selkiytyisi. Yhdessä voimme sitten pohtia asiakkaan tavoitteita sekä terapiassa että hänen elämässään. Etsimme asiakkaan omia voimavaroja näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. En kuitenkaan käytä istunnoissa mitään valmista mallia tai rakennetta, koska fokus on aina asiakkaassa ja hänen tilanteessaan. Terapiaprosessin myötä esim. tavoitteet voivat tarkentua tai kokonaan muuttua. Tavoitteet terapialle saattavat olla aivan selkeitä, mutta joskus ne voivat aluksi olla vaikeata hahmottaa ja sanoittaa. Niiden kanssa ei tarvitsekaan pitää mitään kiirettä, eikä niitä välttämättä tarvitse heti osata tarkkaan asettaa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin
Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta