Etusivu / Löydä apua / Johanna Seppälä

Johanna Seppälä

Koulutuksessa Työterveyshoitaja, Ratkaisukeskeinen
Hämeenlinna, Hattula,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tarjoan ratkaisukeskeistä psykoterapiaa Hämeenlinnan alueella. Minulla on yli 17 vuoden työkokemus työterveyshoitajan työstä, josta viimeiset vuodet esimiehenä. Tällä hetkellä on mahdollista aloittaa terapia ensin harvakseltaan ja jatkaa Kelan kuntoutuspsykoterapiana loppuvuodesta 2022.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Olen kuunteleva ja ratkaisukeskeinen. Autan asiakasta löytämään omia voimavarojaan ja pääsemään eteenpäin hänelle sopivalla tavalla. Pitkän työterveyshoitajan työkokemuksen vuoksi minulla on vahva asiantuntemus varsinkin työkykyyn ja työssäjaksamiseen liittyvissä asioissa. Erityisosaamisenani on unihäiriöiden hoito. Ohjaan unihäiriöitä kokevia ihmisiä sekä yksilövastaanotolla että uniryhmissä.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnolla keskitytään asiakkaan voimavaroihin ja ratkaisujen löytämiseen. Etsimme luovasti jokaiselle asiakkaalle sopivia keinoja päästä eteenpäin.
Teen terapiaa myös eläinavusteisesti sympaattisten miniaasien kanssa. Eläinten läsnäolo rauhoittaa, tuo turvaa ja lohtua ihmisille. Eläinten kanssa tapaamiset voivat olla myös osittain toiminnallisia, joka sopii usein varsinkin nuorille.

Tarjoan apua
Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Vanhemmuuden haasteisiin Menneisyyteni käsittelyyn Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työterveyshoitaja, unihoitaja (Työterveyslaitos), Psykologian opinnot, Helsingin yliopisto

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta