Etusivu / Löydä apua / Johanna Seppälä

Johanna Seppälä

Psykoterapeutti, Työterveyshoitaja, Ratkaisukeskeinen
Hattula,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tarvitsetko tukea ja kanssakulkijaa rinnallesi päästäksesi päämäärääsi, elämän vaikeissa tilanteissa tai tutkiaksesi elämääsi? Tarjoan ratkaisukeskeistä psykoterapiaa Hattulassa ja etävastaanotolla. Kelan kuntoutuspsykoterapiapaikkoja vapaana.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen kuunteleva ja ratkaisukeskeinen. Autan asiakasta löytämään omia voimavarojaan ja pääsemään eteenpäin hänelle sopivalla tavalla. Pitkän työterveyshoitajan työkokemuksen vuoksi minulla on vahva asiantuntemus varsinkin työkykyyn ja työssäjaksamiseen liittyvissä asioissa. Erityisosaamisenani on unihäiriöiden lääkkeetön hoito. Ohjaan unettomuusoireita kokevia ihmisiä sekä yksilövastaanotolla että uniryhmissä.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnolla keskitytään asiakkaan voimavaroihin ja ratkaisujen löytämiseen. Etsimme luovasti jokaiselle asiakkaalle sopivia keinoja päästä eteenpäin.
Teen terapiaa myös eläinavusteisesti sympaattisten miniaasien kanssa. Eläinten läsnäolo rauhoittaa, tuo turvaa ja lohtua ihmisille. Eläinten kanssa tapaamiset voivat olla myös osittain toiminnallisia, joka sopii usein varsinkin nuorille.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Menneisyyteni käsittelyyn Vanhemmuuden haasteisiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työterveyshoitaja, unihoitaja (Työterveyslaitos), Psykologian opinnot, Helsingin yliopisto

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta