Etusivu / Löydä apua / Johanna Seppälä

Johanna Seppälä

Koulutuksessa Työterveyshoitaja, Ratkaisukeskeinen
Hattula, Hämeenlinna,
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi. Peruskoulutukseltani olen työterveyshoitaja ja minulla on 14 vuoden työkokemus työterveyshuollosta. Otan vastaan asiakkaita Hattulassa Hämeenlinnan kupeessa maalaismaisemassa. Tapaamiset voidaan sopia myös luontoon tai talliin eläinten luokse.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Olen läsnäoleva, empaattinen, kuunteleva ja ratkaisukeskeinen. Autan asiakasta löytämään omia voimavarojaan ja pääsemään eteenpäin hänelle sopivalla tavalla. Pitkän työterveyshoitajan työkokemuksen vuoksi minulla on vahva asiantuntemus varsinkin työkykyyn ja työssäjaksamiseen liittyvissä asioissa. Erityisosaamisena minulla on Työterveyslaitoksen lääkkeettömän unenhuollon koulutus. Ohjaan univaikeuksista kärsiviä ihmisiä sekä yksilövastaanotolla että uniryhmissä.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnolla keskitytään asiakkaan voimavaroihin ja ratkaisujen löytämiseen luottamuksellisessa ilmapiirissä. Etsimme luovasti jokaiselle asiakkaalle sopivia keinoja päästä eteenpäin. Luonto ja eläimet voivat auttaa asiakasta monella tavalla, siksi tapaan mielelläni asiakkaan luonnossa tai eläinten luona. Eläinten kanssa tapaamiset voivat olla myös osittain toiminnallisia, joka sopii usein varsinkin nuorille.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Tutustumiskäynnin hinta

0,00

Vakiokäynnin hinta

45,00

Lisätiedot hinnoittelusta