Etusivu / Löydä apua / Johanna Seilonen

Johanna Seilonen

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Oulu,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen sairaanhoitaja ja kognitiivinen psykoterapeutti. Tarjoan kognitiivista psykoterapiaa nuorille ja nuorille aikuisille. Vastaanottoni on Psykoterapeuttikeskus Luotteen tiloissa Oulun keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Olen avannut vastaanottoni syksyllä 2018.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Työskentelytapani on aktiivinen ja rauhallinen. Työssäni minulle on tärkeää ja tavoiteltavaa luottamuksellisen, avoimen ja turvallisen yhteistyön luominen. Tärkeää on kokemus kuulluksi tulemisesta ja toivon ylläpitäminen vaikeinakin hetkinä. Tuon esiin omat näkemykseni ja arvostan panostasi yhteistyöhön tuodessasi esiin omat kokemuksesi ja näkemyksesi. Yhdessä sovimme sopivat työskentelytavat ja tavoitteet yhteistyölle.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskustelu on pääasiallinen työskentelyn väline. Keskusteluissa tarkastellaan kokemuksia nykyhetkessä ja luodaan katse tulevaisuuteen. Menneisyyden vaikutus nykyhetken hankaluuksiin on myös tarkastelun kohteena. Keskusteluissa tarkastelemme lisäksi suhdetta itseesi, muihin ja maailmaan. Käytän myös kokemuksellista ja kehollista työskentelyä. Voimme yhdessä harjoitella erilaisia taitoja ja voit saada pieniä kotitehtäviä. Tarkoituksena on löytää ymmärrystä, taitoja ja voimavaroja, jotka myöhemminkin elämässä auttavat sinua hankalissa tilanteissa. Psykoterapiassa voidaan käyttää myös EMDR-hoitoa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työskentelyni pohjautuu koulutuksen ja työkokemuksen tuomaan joustavuuteen ja monipuolisuuteen. Olen työskennellyt pitkään nuoriso- ja yleissairaalapsykiatrian puolella, pisimpään polikliinisesti nuorten tutkimus- ja hoitoyksikössä.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Kelan tukema kuntoutuspsykoterapia on tarkoitettu 16-67-vuotiaille. Mikäli olet saanut myönteisen kuntoutuspsykoterapiapäätöksen Kelalta, omavastuuosuutesi on 27,40€/45min.