Etusivu / Löydä apua / Johanna Peltoniemi

Johanna Peltoniemi

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivinen
Turku,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen koulutukseltani psykologi ja opiskelen kognitiiviseksi psykoterapeutiksi (12/2025). Vastaanotolleni voit hakeutua mm. erilaisiin mielialaoireiluun, ahdistuneisuuteen ja tunnesäätelyn liittyvien haasteiden kanssa. Tarjoan koulutuspsykoterapiaa sekä psykologikäyntejä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Lisäkoulutukset

Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT)

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina lämmin ja läsnäoleva. Työskentelyotteeni on aktiivinen. Työssä minulle on ensisijaista edetä asiakkaalle sopivassa tahdissa ja kunnioittaa asiakkaan omia rajoja ja toiveita hoidon sisällöstä. Arvostan tasa-arvoista työskentelysuhdetta ja työskentelyssäni keskeistä on edetä juuri asiakkaille ensisijaisia tavoitteita kohti. Vastaanotollani tulet kohdatuksi omana itsenäsi.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentely pohjautuu kognitiivisen viitekehyksen periaatteisiin. Keskeistä käynneillä on pohtia ajatusmallien ja uskomusten yhteyttä tunteisiin ja käyttäytymiseen. Istuntoihin voidaan yhdistää esimerkiksi skeematerapeuttista työskentelyä tai käyttäytymisterapeuttisia interventioita. Kaikki terapiajaksot suunnitellaan aina juuri kyseisen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sopiviksi.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Pakko-oireisiin Persoonallisuushäiriöön
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen valmistunut psykologiksi, PsM, vuonna 2014. Tämän jälkeen olen työskennellyt lähinnä erikoissairaanhoidossa erilaisten mielialahäiriöiden parissa. Olen kouluttautunut dialaktisen käyttäytymisterapian menetelmiin ja tätä kautta olen työskennellyt paljon tunnesäätelyn vaikeuksista kärsivien ihmisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

55,00

Vakiokäynnin hinta

55,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Koulutuspsykoterapia 55 e/ 45 min. Psykologikäynti 85 e/ 45 min. Olen kouluttautumassa psykoterapeutiksi, joten vastaanotostani ei ole mahdollista saada kelakorvausta.