Etusivu / Löydä apua / Johanna Niiranen

Johanna Niiranen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kriisi- ja trauma
Etäyhteydellä koko Suomi,
Pieksämäki, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen AMK sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja ja teen EMDR-terapiaa. Opiskelen parhaillaan Oulun yliopistossa traumapsykoterapeutiksi ja valmistumassa 05/2024.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
Lisäkoulutukset

EMDR Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Olen rauhallinen, tilaa antava terapeutti ja asiakkaan kokemus kuulluksi tulemisesta ja toimiva tasa-arvoinen yhteistyö on kaikista tärkeintä. Vahvuuteni on aito läsnäolo ja ratkaisukeskeisyys. Työskentelyotteeni on avoimen utelias asiakkaan arvostamista unohtamatta. Olen empaattinen, salliva sekä positiivinen ja minulle on tärkeää asiakkaan asettama tavoite ja sitä kohti aktiivisesti yhdessä työskentely.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisellä kerralla on tärkeää kuunnella asiakkaan tarinaa ja luoda tavoite käynneille, sekä sopia käytänteistä. Olen hyvin ratkaisukeskeinen terapeutti, mutta traumatausta ja siihen mahdollisesti liittyvät dissosiaatio-oireet, elämäntarina, eri osien kanssa työskentely ja kiintymyssuhde ovat usein vastaanotollani tarkasteltavana. Käytän myös mielelläni asiakkaan kanssa yhdessä sopien kehollisia menetelmiä ja EMDR-terapiaa. EMDR on toimiva menetelmä traumaattisten tapahtumien aiheuttamien muistojen sekä traumaperäisen stressihäiriön hoidossa. EMDR antaa mahdollisuuden vaikeiden kokemusten ja nykyisyyttä häiritsevien muistojen työstämiseen ja voi merkittävästi nopeuttaa toipumista.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt aikuis- ja vanhuspsykiatriassa, sekä osastolla- että avopuolella, nuorten mielenterveystyöryhmässä ja perheneuvolassa.

Asiakaskuntani

Otan vastaan sekä aikuisia, että nuoria.

Tutustumiskäynnin hinta

55,00

Vakiokäynnin hinta

55,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.