Etusivu / Löydä apua / Johanna Niiranen

Johanna Niiranen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kriisi- ja trauma
JYVÄSKYLÄ, SUONENJOKI,
Etävastaanotto,
Suomi
Asiakasryhmät
Lapset alle 13v Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen AMK sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja neuropsykiatrinen valmentaja. Teen myös EMDR-terapiaa (1.taso) Opiskelen parhaillaan Oulun yliopistossa traumapsykotetapiaa valmistuen 2024. Olen työskennellyt aikuis- ja vanhuspsykiatriassa, nuorten mt-työryhmässä ja perheneuvolassa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
  • Ratkaisukeskeinen
Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Olen rauhallinen, tilaa antava terapeutti ja asiakkaan kokemus kuulluksi tulemisesta ja toimiva tasa-arvoinen yhteistyö on kaikista tärkeintä. Vahvuuteni on aito läsnäolo ja ratkaisukeskeisyys. Työskentelyotteeni on avoimen utelias asiakkaan arvostamista unohtamatta. Olen empaattinen, salliva sekä positiivinen ja minulle on tärkeää asiakkaan asettama tavoite ja sitä kohti aktiivisesti yhdessä työskentely.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisellä kerralla on tärkeää kuunnella asiakkaan tarinaa ja luoda tavoite käynneille, sekä sopia käytänteistä. Olen vahvasti ratkaisukeskeinen terapeutti, mutta koska opiskelen traumapsykoterapiaa, niin elämäntarina, eri osien kanssa työskentely ja kiintymyssuhde voi olla tarkastelun kohteena. Käytän myös mielelläni vastaanotolla asiakkaan kanssa yhdessä sopien myös kehollisia menetelmiä ja EMDR-terapiaa. EMDR on toimiva menetelmä traumaattisten tapahtumien aiheuttamien muistojen sekä traumaperäisen stressihäiriön hoidossa. EMDR antaa mahdollisuuden vaikeiden kokemusten ja nykyisyyttä häiritsevien muistojen työstämiseen ja voi merkittävästi nopeuttaa toipumista.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Lisätiedot

Jos tarvetta ilta-aikoihin, niin niitä teen pääsääntöisesti etänä. Suonenjoella vastaanotto perjantaisin, kysy aikoja tekstiviestillä tai s-postilla.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumiskäynti 60 min, Vakiokäynti 45 min