Etusivu / Löydä apua / Jenny Åsvik

Jenny Åsvik

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Vaasa,
Ruotsi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Jag strävar till att skapa en trygg plats som möjliggör förändring. Fokuset är dina egna mål. Inledningsvis behövs ofta en genomgång av problematiken och därefter arbetar vi tillsammans på att hitta metoder som gör din vardag enklare och mer meningsfull.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

På mottagningen försöker jag skapa en öppen och rak kommunikation. En trygg atmosfär är likaså viktig för att klara av att möta svåra upplevelser och känslor. Jag är flexibel och tycker om att arbeta med olika metoder beroende på problemområde och klientens resurser. Samtidigt som jag är målfokuserad är jag också mån om att låta saker ta den tid de behöver för att uppnå en genuin förändring.

Mitä istunnoillani tehdään

Inom kognitiv beteendeterapi arbetar man med tydliga mål. Det finns en mängd olika metoder att använda sig av och hemuppgifter är vanliga för att optimera effekten av psykoterapin. I början av psykoterapin gör klienten och terapeuten ofta en problemanalys tillsammans för att kartlägga de olika svårigheterna och vilka faktorer som inverkar på dessa. Med hjälp av analysen kan terapin utformas enligt de specifika behov som framträder.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Under mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med ungdomar och vuxna klienter. Jag har en bred kunskap om olika problemområden.

Asiakaskuntani

Till mina främsta områden hör depression, utmattning, stress, problem med självkänslan och ångest (GAD, fobier, OCD, panikångest...).

Lisätiedot

Jag erbjuder både kortare konsultationer och längre terapier (även FPA-understödda).

Tutustumiskäynnin hinta

92,00

Vakiokäynnin hinta

92,00

Lisätiedot hinnoittelusta