Etusivu / Löydä apua / Jasmin Jenkins

Jasmin Jenkins

Koulutuksessa Sosiaalityöntekijä, Muu
Helsinki, Kamppi
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen perheneuvolan sosiaalityöntekijä, pari-ja perhepsykoterapeuttiopiskelija Helsingistä. Vietetään yhdessä hetki sinulle tärkeiden asioiden parissa suomeksi tai englanniksi. Minä olen sinua ammattilaisena kuuntelemassa, tukemassa ja tarjoamassa turvallisen paikan terapeuttiseen keskusteluun.
Psykoterapiasuuntaus
  • Muu
Lisäkoulutukset

Taideterapia

Millainen terapeutti olen

Olen perheneuvolan sosiaalityöntekijä, pari- ja perhepsykoterapeuttiopiskelija, vaimo ja äiti. Olen kiinnostunut ihmisten erilaisista tarinoista, tunteista ja ajatuksista. Tällä hetkellä opiskelen pari- ja perhepsykoterapeutiksi Jyväskylän yliopistossa. Työni ja opintojen kautta olen päässyt kohtamaan ja tukemaan ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Tärkeimmäksi koen ihmisten auttamisen, aidon kohtaamisen ja ymmärryksen tuottamisen ihmismielestä sekä -suhteista.

Meille kaikille tulee vastaan tilanteita ja hetkiä, jolloin tarvitsemme erityistä ymmärrystä ja toisen läsnäoloa. Erityisosaamiseeni kuuluu parisuhteen eri vaiheiden tukeminen, vanhemmaksi tulo ja siihen kasvaminen kumppanin kanssa sekä eroauttaminen. Haluan auttaa ymmärtämään ja rohkaista tutkimaan, mitä erilaiset vaiheet elämässä tarkoittavat sekä tarjota terapeuttista apua erilaisiin elämänvaiheisiin ennaltaehkäisevästi tai kriisin ollessa päällä.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Tarjoan palveluita pari- ja perhepsykoterapiaopiskelijana ja sosiaalityöntekijänä. Systeeminen pari- ja perheterapia on tavoitteellista hoitoa, jonka aikana syvennytään vuorovaikutuksen, tunteiden ja itselle tärkeiden teemojen äärelle. Keskusteluapua voi hakea itselle sopivassa hetkessä. Tapaamisissa pidän tärkeänä turvallista ja luotettavaa ilmapiiriä, missä jokaisella on mahdollisuus tuoda omia toiveita, tunteita ja ajatuksia esiin. Oleellista on, että löydämme yhdessä sopivan tavan toimia ja työskennellä. Tärkeintä on, että teille tärkeät asiat tulevat huomioiduksi ja että teillä on hyvä ja turvallista olla.

Tarjoan apua
Seksuaalisiin ongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Ihmissuhdeongelmiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

• Valtiotieteiden maisteri, sosiaalityö. Helsingin Yliopisto, Valtiotieteellinen tiedekunta.
• Meneillään oleva pari- ja perhepsykoterapiakoulutus, Jyväskylän yliopisto. Valmistumisvuosi 2022.
• Vaihtovuosi Sydneyn yliopistossa 2015.
• Perheasioiden sovittelijan perusopinnot.
• Taideterapian menetelmäkoulutus, Ihmissuhdetyö Ry.
• Työkokemus perheneuvolan sosiaalityöntekijänä ja perheasioiden sovittelijana. Tämän lisäksi työkokemus eri sosiaalityön tehtävistä mm. sairaalan sosiaalityö ja lastensuojelu.

Asiakaskuntani

Työskentelen parien ja perheiden kanssa. Kiinnostuksenani on etenkin parisuhde- ja vanhemmuushaasteet.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.