Etusivu / Löydä apua / Jasmin Jenkins

Jasmin Jenkins

Psykoterapeutti, Sosiaalityöntekijä, Integratiivinen
Helsinki, Kamppi
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Olen pari- ja perhepsykoterapeutti, sosiaalityöntekijä ja perheasioiden sovittelija Helsingistä. Vietetään yhdessä hetki sinulle tärkeiden asioiden parissa suomeksi tai englanniksi. Minä olen sinua ammattilaisena kuuntelemassa, tukemassa ja tarjoamassa turvallisen paikan psykoterapiaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Lisäkoulutukset

Taideterapia

Millainen terapeutti olen

Tule viettämään kanssani hetki sinulle tärkeiden asioiden parissa suomeksi tai englanniksi. Psykoterapeuttina kuuntelen, tuen ja tarjoan sinulle turvallisen paikan terapeuttiseen keskusteluun yksilönä tai parina/perheenä pari- ja perhepsykoterapiaan. Meille kaikille tulee elämässämme vastaan tilanteita ja hetkiä, jolloin tarvitsemme erityistä ymmärrystä ja toisen läsnäoloa.

Erityisosaamiseeni kuuluu parisuhteen eri vaiheiden tukeminen, ihmissuhdehaasteet, vanhemmaksi tulo ja siihen kasvaminen kumppanin kanssa, eroauttaminen tai sen pohtiminen. Haluan auttaa ymmärtämään ja rohkaista tutkimaan, mitä erilaiset vaiheet elämässä tarkoittavat sekä tarjota psykoterapeuttista apua erilaisiin elämänvaiheisiin ennaltaehkäisevästi tai kriisin ollessa päällä. Pysähdytään keskellä elämän merkityksellisiä hetkiä näiden teemojen äärelle yhdessä.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Integratiivinen pari- ja perheterapia on tavoitteellista hoitoa, jonka aikana syvennytään vuorovaikutuksen, tunteiden ja itselle tärkeiden teemojen äärelle. Keskusteluapua voi hakea itselle sopivassa hetkessä. Tapaamisissa pidän tärkeänä turvallista ja luotettavaa ilmapiiriä, missä jokaisella on mahdollisuus tuoda omia toiveita, tunteita ja ajatuksia esiin. Oleellista on, että löydämme yhdessä sopivan tavan toimia ja työskennellä. Tärkeintä on, että teille tärkeät asiat tulevat huomioiduksi ja että teillä on hyvä ja turvallista olla. Integratiivinen koulutukseni mahdollistaa eri menetelmien hyödyntämisen psykoterapiassa.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Vanhemmuuden haasteisiin Seksuaalisiin ongelmiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

• Valtiotieteiden maisteri, sosiaalityö. Helsingin Yliopisto, Valtiotieteellinen tiedekunta.
• Meneillään oleva pari- ja perhepsykoterapiakoulutus, Jyväskylän yliopisto. Valmistumisvuosi 2022.
• Vaihtovuosi Sydneyn yliopistossa 2015.
• Perheasioiden sovittelijan perusopinnot.
• Taideterapian menetelmäkoulutus, Ihmissuhdetyö Ry.
• Työkokemus perheneuvolan sosiaalityöntekijänä ja perheasioiden sovittelijana. Tämän lisäksi työkokemus eri sosiaalityön tehtävistä mm. sairaalan sosiaalityö ja lastensuojelu.

Asiakaskuntani

Työskentelen parien ja perheiden kanssa. Kiinnostuksenani on etenkin parisuhde- ja vanhemmuushaasteet.

Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.