Etusivu / Löydä apua / Jarmo Pekkanen

Jarmo Pekkanen

Psykoterapeutti, Psykologi, Psykodynaaminen
Helsinki, Hakaniemi
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen koulutukseltani psykologian maisteri ja psykoterapeutti. Minulla on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisten psyykkisten ongelmien psykoterapeuttisesta hoitamisesta. Olen Kelan hyväksymä psykoterapian palveluntuottaja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Tarjoan aktiivisella otteella tapahtuvaa psykodynaamista psykoterapiaa aikuisille ja nuorille. Terapin kulku toteutuu yksilöllisesti kunkin asiakkaan erityistarpeet huomioiden. Terapiamuotoja ovat pitkäkestoinen ja lyhytkestoinen psykoterapia. Esimerkiksi Kelan kuntoutuspsykoterapia on pitkäkestoista terapiaa. Lyhytpsykoterapia on 12–17 kertaa käsittävä hoitokokonaisuus.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapia on tavoitteellista mielen sisällön ja sen toimintaan vaikuttavien dynaamisten tekijöiden tutkimista. Terapiassa tähdätään psyykkisten ongelmien lievittämiseen ja poistamiseen. Sen tavoitteena on paitsi edistää valmiuksiasi haasteellisissa elämäntilanteissa, myös lisätä mahdollisuuksiasi saavuttaa itsellesi tärkeitä päämääriä, joiden tavoittelemista psyykkinen oireilu on haitannut.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Lisätiedot

Olen Kelan palveluntuottaja. Saat terapiakäynneistä Kelan korvauksen, kunhan sinulle on myönnetty kuntoutuspsykoterapia Kelan toimesta.
Vastaanottoni sijaitsee rauhallisella paikalla Hakaniemessä. Ajan vastaanotolle saat varattua helposti näiltä sivuilta.

Tutustumiskäynnin hinta

79,00

Vakiokäynnin hinta

75,00

Lisätiedot hinnoittelusta