Etusivu / Löydä apua / Jarkko Pyöriä

Jarkko Pyöriä

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kriisi- ja trauma
Oulu, Heinäpää
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen traumapsykoterapeutti. Käytän työssäni EMDR-menetelmää, assosiatiivisia kortteja sekä sensomotorisia harjoitteita. Työskentelyssä huomoidaan myös kehollisuutta ja autonomisen hermoston toimintaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)

Lisäkoulutukset

Mindfulness Kriisit ja traumat Kehopsykoterapeuttinen koulutus EMDR

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen rauhallinen, avoin, hyväksyvä. Arvostan tasavertaista, tutkivaa yhteistyösuhdetta. Terapiassa edetään aina asiakkaan ehdoilla. Terapiassa työskennellään sekä elämänhistorian kokemusten että nykyhetken olojen parissa ja tutkitaan näiden mahdollista keskinäistä yhteyttä. Koen tärkeäksi tutkia myös terapiasuhteessa esiin nousevia ilmiöitä.

Mitä istunnoillani tehdään

Olen opiskellut keho-orientoituneessa traumapsykoterapiassa, joten huomioin työskentelyssä kehollisuutta, erityisesti autonomisen hermoston toimintaa (polyvagaaliteoria). Terapiassa on tärkeää tutkia omaa tapaa olla suhteessa itseen ja toisiin ihmisiin. Terapiassa tutkitaan myös terapiasuhdetta ja siinä esiin nousevia ilmiöitä. On tärkeää että terapiassa on mahdollisuus käsitellä juuri siinä hetkessä itselle tärkeältä tuntuvia asioita, mutta myös elämänhistorian tapahtumia, jotka heijastuvat oloon myös nykyhetkessä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Syömishäiriöiset potilaat Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 2006. Sen jälkeen olen työskennellyt nuorisopsykiatrisilla osastoilla 10 vuotta. Viimeiset viisi vuotta olen työskennellyt nuorisopsykiatrian poliklinikalla. Traumapsykoterapeutiksi valmistuin vuonna 2019. Aiemmin olen opiskellut myös kognitiivista psykoterapiaa integrum-instituutin järjestämissä perus- ja lyhyterapian koulutusohjelmissa. Minulla on myös EMDR-koulutus (tasot I ja II).

Minulla on kokemusta erityisesti nuoruusikäisten kanssa työskentelystä, kompleksisesta traumatisoitumisesta, dissosiaatiohäiriöistä, ahdistuneisuushäiriöistä ja syömishäiriöistä.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden kanssa. Omaa erityisosaamisalaani on nuorten kanssa työskentely, traumaperäiset häiriöt, vakavat dissosiaatiohäitiöt (dissosiatiivinen identiteettihäiriö DID), sekä syömishäiriöt. Minulla on myös pitkä kokemus lastensuojelun piirissä olevien nuorten kanssa työskentelystä.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta