Etusivu / Löydä apua / Jari Lindroos

Jari Lindroos

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Turku,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, erityistason lyhytterapiakoulutettu sekä psykiatrinen sairaanhoitaja. Ratkaisukeskeisyys määrittelee asiakkaani kohtaamisen. Kunnioittava läsnäolo ja yhdessä keinojen etsiminen hyvinkin vaikeissa tilanteissa on minulle kovin tuttua.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina kuunteleva, tarkkakorvainen. Pitkä työkokemus psykiatrian parissa on virittänyt minut löytämään usein hyvän taajuuden nopeasti asiakkaan murheiden tutkimiseen ja miten siitä tilanteesta mennäänkin sitten eteenpäin.
Olen sanavalmis, huumorintajuinen ja kannustava. Vahvuuteni on ainakin löytää asiakkaan mielestä toivottomissakin tilanteissa jotakin, joka voisi viedä kohti valoa. Joillekin ihmisille se tavoite voi olla: kohtuullinen elämä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Ratkaisukeskeinen haastattelu ja keskustelu. Yhdessä tilanteen tutkiminen, tavoitteiden asettaminen, keinojen etsiminen, edistyksen huomaaminen. Yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioiden suunnittelemme ja toteutamme kaikki ne keinot, joita oivallamme käyttää.

Työskenneltyäni yli 30 vuotta psykiatrisen sairaalahoidon erikoisyksiköissä uskon omaavani työkaluja ja kokemusta kohdata asiakas juuri sellaisena kun hän on. Minun kanssani on helppo ottaa asiat puheeksi.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Psykoottiset häiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt yhtäjaksoisesti yli 30 vuotta eri psykiatrisilla vastaanotto-osastoilla sairaanhoitajana. Toimin tällä hetkellä pää/vastuukouluttajana Tyks-psykiatrian kaikkiin yksiköihin haastavan /aggressiivisen asiakkaan kohtaamistilanteissa. Koulutus sisältää sekä fyysisen, että psyykkisen kohtaamisen taidot. Olen käynyt myös kouluttamassa aiheeseen liittyen esim. terveydenhuolto-oppilaitoksissa oppilaita yli 10 vuoden ajan.

Olen työskennellyt 15 vuotta vanhuspsykiatrian vasataanotto-osastolla, tällä hetkellä Tyks-psykiatrian aikuisten suljetulla akuuttivastaanotto-osastolla. Omahoitaja/terapiapotilaita minulla on ollut varmastikin satoja.

Traumanpurkukoulutettu: Trapu-ohjaajana kuulun hälytysvalmiuteen, jossa vaikeaan ammatilliseen tilanteeseen joutuneet Tyks:läiset tulevat kohdatuksi ammatillisesti, strukturoidusti ja hyvin.

Asiakaskuntani

Mielelläni kohtaisin aikuisia, myös vanhuksia murheineen. Mielisairaudet ovat minulle ammatillisesti tuttuja, hyvinkin haastavat asiakkaat eivät vieraita. Kela-terapiaa tuotan yli 16-vuotiaille nuorille ja aikuisille.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.