Etusivu / Löydä apua / Jari Aho

Jari Aho

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Muu
Helsinki,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Tarjoan psykologin, seksuaalineuvojan ja työnohjaajan keskusteluapua erityisesti seksuaalisuuden, seksin, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuuteen liittyvissä kysymyksissä ja pulmissa. Tuttuja myös elämän kriisitilanteet, mielenterveys ja hyvinvointi sekä työelämän haasteet.
Psykoterapiasuuntaus
  • Muu
Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen psykologi olen

Asiakastyössäni tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, aitous, kuulluksi ja nähdyksi tuleminen ja ihmiselon kokonaisvaltaisuuden huomioiminen. On hyvä tutkia haasteita ja ongelmia avoimesti, mutta myös vahvistaa voimavaroja. Saan positiivista palautetta turvallisuuden ja voimaantumisen tunteen luomisesta, rohkeasta tavastani kohdata vaikeitakin asioita ja myös huumorista.

Minulle tuttuja teemoja ovat seksuaalisuuden, seksin ja ihmissuhteiden moninaisuuteen liittyvät kysymykset, elämän kriisitilanteet, mielenterveys ja hyvinvointi sekä työelämän haasteet.

Kansainvälinen Pink Therapy –koulutus syventää osaamistani sukupuolen, seksuaalisuuden ja suhteiden moninaisuuteen. Erityisen kiinnostunut olen miehen seksuaalisuuden kysymyksistä, vähemmistöstressistä, biseksuaalisuudesta ja ikääntymisestä.

Mitä istunnoillani tehdään

Hyödynnän vastaanotoilla monenlaisia menetelmiä ja lähestymistapoja, toki nyt etävastaanottoaikaan lähinnä keskustelua. Ensimmäisellä kerralla haluan tutustua sinuun ja tilanteeseesi. Keskustellaan toki haasteista, mutta myös voimavaroista. Joskus selkeä tavoitteen määrittely auttaa, joskus tilanteen pohtiminen eri näkökulmista toimii. Kaikenlaiset ajatukset ja tunteet ovat tervetulleita. Vastaanoton lopussa on hyvä tiivistää kerran antia ja suunnata tulevaan. Olen hyvin tottunut etävastaanottoihin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen mm. psykologian maisteri, työterveyspsykologi, auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), seksuaaliterapeutti ja työnohjaaja. Olen suorittanut kansainvälisen Pink Therapy, GSRD Therapy (Gender, Sexuality & Relationship Diversities) –koulutuksen ja kotimaisen SSSM (seksuaalisuuden, sukupuolen ja suhteiden moninaisuuden) -terapiakoulutuksen.

Tutustumiskäynnin hinta

130,00

Vakiokäynnin hinta

130,00

Lisätiedot hinnoittelusta