Etusivu / Löydä apua / Janne Pöyhtäri

Janne Pöyhtäri

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Perheterapia
Tampere, Keskusta
Videotapaaminen, Missä vain
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja
Tarjoan tehokasta pari- ja perheterapiaa elämän eri vaiheisiin sekä terästystä vanhemmuuden taitoihin. Tarjoan myös henkilökohtaisia valmennuskäyntejä eli sparrausta henkiseen kasvuun ja kehitykseen. Tapaamiset kanssani ovat mahdollisia myös etänä eli suojatulla videoyhteydellä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Lisäkoulutukset

Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT)

Millainen terapeutti olen

Olen taito- ja voimavarakeskeinen terapeutti jonka työskentely pyrkii perustumaan tilanteen mahdollisimman täsmälliseen analysointiin. Selkeä ymmärrys tilanteesta mahdollistaa päätöksenteon ja mahdollisen muutoksen suunnittelun. Vuorovaikutuksessa olen rehellinen ja avoin. Olen myös kokemukseni perusteella huomannut että rauhallinen ja jämäkkä toiminta on lopputuloksen kannalta tehokkainta. En pelkää kipukohtien lähestymistä. Se ei ole aina mukavaa, mutta vie taatusti kohti muutosta.

Mitä istunnoillani tehdään

Antamani terapia tähtää aina muutokseen. Mikä muu tahansa on parempi vaihtoehto kuin jatkuva kärsimys ja toimimattomien ratkaisumallien toistaminen. Pyrin auttamaan asiakkaitani luopumaan vaikeuksia aiheuttavista vuorovaikutus- ja toimintamalleista sekä omaksumaan ja harjoittelemaan taitavampaa käyttäytymistä ja vuorovaikutusta.

Työskentely sisältää vastaanotolla (tai videovälitteisesti) tapahtuvaa vuorovaikutushoitoa sekä usein harjoituksia ja joskus myös kirjallisia kotitehtäviä.

Tarpeen mukaan teen myös kotikäyntejä.

Tarjoan apua
Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Persoonallisuushäiriöt Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen valmistunut psykoterapeutiksi 2008 ja toimin psykoterapeuttina sivutoimisesti. Päätyöni on Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian klinikassa perhe- ja pikkulapsipsykiatrian yksikössä, jossa teen mm. perhe- ja pariterapiaa, perhetutkimuksia sekä kriisikonsultaatioita vastasyntyneiden teho-osastolle ja lasten teho-osastolle (työskentelyä kriisissä olevien vanhempien kanssa).

Dialektiseen käyttäytymisterapiaan olen kouluttautunut peruskurssilla Tampereen yliopistollisen sairaalan järjestämässä koulutuksessa 2011, ja jatkokouluttautunut useilla lyhyemmillä koulutuksilla tämän jälkeen. Ohjaan myös vanhempien taitoryhmiä (DKT) sekä lasten taitoryhmiä (DKT).

Työkokemusta minulla on on 1996 lähtien aikuispsykiatriasta, nuorisopsykiatriasta ja 2008 lähtien lastenpsykiatriasta. Aina keskeisenä lähestymiskulmana työskentelyssäni ovat olleet perheet ja parisuhteet, vuorovaikutus ja taidot.

Asiakaskuntani

Vastaanotolleni hakeutuu usein ihmisiä...
- joilla on parisuhteessa riitaisuutta.
- jotka miettivät eroa.
- ovat eroamassa, mutta eivät tiedä miten siihen ovat päätyneet tai miten tekisivät sen fiksusti.
- joilla on haasteita liittyen lasten käyttäytymiseen tai omaan vanhemmuuteen.
- haluavat edetä omassa elämässään tehokkaammin.
- jotka kokevat että eivät ole elämänvalintojensa tai arvojensa vuoksi hyväksyttyjä.
- jotka eivät tiedä missä tulisivat autetuiksi. (Ohjaan mielelläni ihmisiä parhaan kykyni mukaan eteenpäin parhaan avun äärelle.)

Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Maksutavat ovat käteinen, MobilePay tai tilisiirto. Ensikäynnin jälkeen myös lasku.

Teen myös kotikäyntejä. Näistä veloitus sopimuksen mukaan.