Etusivu / Löydä apua / Inkeri Vierunen

Inkeri Vierunen

Koulutuksessa Yhteiskuntatieteiden maisteri, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Haluan etsiä kanssasi toivoa ja sinulle sopivia ratkaisuja ja tukea sinua uskomaan itsestäsi hyvää, haasteittesi keskellä. Opiskelen kognitiivista käyttäytymisterapiaa ja valmistun psykoterapeutiksi loka-marraskuussa 2024. Tarjoan myös koulutusterapiaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen avoin, kuunteleva ja tilaa antava. Työskentelyssäni tärkeää on myötätuntoisuus, tilan antaminen, konkreettisten ratkaisujen keksiminen ja vahvistaminen asiakkaan elämässä. Turvallinen ilmapiiri jokaisen tapaamisen tavoite.
Hyväksytyksi tulemisen kokemus on pohja myönteisille muutoksille omassa elämässä ja sen haluan välittää asiakkaalleni. Murheet, haastavat tilanteet ja vastoinkäymiset kuuluvat meidän kaikkien elämään. Näiden asioiden kohtaaminen yhdessä voi antaa pohjan, jonka päälle voi rakentua jaksaminen ja vahva itseymmärrys.
Keskusteluapu suunnitellaan yhdessä siten, että työskentelyn ytimessä ovat asiakkaan arvot, toiveet ja tarpeet. Kuulluksi ja nähdyksi tuleminen ja yhdessä tavoitteiden eteen työskenteleminen ovat tapaamisten ytimessä. Olen rinnallasi kulkeva aktiivinen tsemppari ja tavoittelen muutoksia, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Yhdessä olemme vahvemmat kuin yksin.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Työssäni käytän kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä ja tapaamisissa on mukana kokemukseni ihmisten kanssa työskentelystä. Luomme yhdessä tavoitteet, jotka ovat asiakkaalle tärkeät ja teemme suunnitelman, jonka pohjalta asiakas voi saada tukea haluamiinsa pulmiin. Myönteinen vuorovaikutus ja asiakkaan kunnioittava kuunteleminen ovat tapaamisissa ensiarvoisia ja näiden pohjalta turvallisessa ilmapiirissä rakennamme yhdessä parempaa tulevaisuutta asiakkaan elämässä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Opiskelen kognitiivista käyttäytymisterapiaa ja valmistun jouluna 2024. Olen sosiaalityöntekijä (Yhteiskuntatieteiden maisteri) ja olen työskennellyt pitkään niin aikuisten kuin lastenkin kanssa. Olen myös sosionomi-diakoni (AMK) ja ihmisten rinnalla kulkeminen ja tukeminen on ollut työni ydintä työelämäni ajan. Olen työskennellyt ihmisten kanssa kriiseissä tukien sekä aikuissosiaalityössä että lastensuojelussa.

Asiakaskuntani

Kiinnostuksen kohteitani ovat elämänkriisit, erilaiset fobiat ja mielialapulmat, erokriisit, työuupumus ja vanhemmuuden haasteet sekä suhteet omiin vanhempiin. Olen kiinnostunut ihmisen pärjäämisestä ja voimaantumisesta monissa erilaisissa tilanteissa - diagnoosista riippumatta. Työskentelen aikuisten ja yli 13-vuotta täyttäneiden nuorten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.