Etusivu / Löydä apua / Ilkka Mustakallio

Ilkka Mustakallio

Kouluttajapsykoterapeutti, Sosiaalialan koulutus, Ratkaisukeskeinen
Tampere, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Vain päivä aikoja toistaiseksi tarjolla. Työskentelen traumafokusoidusti, emdr, keho-mielipainotus. Olen sosiaalialan korkeakoulutuksen omaava ratkaisukeskeinen VET (kouluttaja) psykoterapeutti. Toivon asiakkaalta valmiutta keho-orientoituneeseen työskentelyyn.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Mindfulness Kehopsykoterapeuttinen koulutus EMDR Interpersoonallinen psykoterapia (IPT)

Millainen terapeutti olen

Olen 63-vuotias, peruskoulutukseltani voimavara- ja ratkaisukeskeinen, vaativan erityistason psykoterapeutti (psykoterapian kouluttajan pätevyys), sosionomi (Tampereen yliopisto)

Huomioin kehollisuutta, hengitystä, mikä on puheen "takana", vakauden ja oman tunnesäätelyn vahvistaminen on työskentelyssä tärkeää. Olen aloittanut syksyllä 2018 3-vuotisen kehopsykoterapiakoulutksen.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa työskentelet omia tavoitteita kohden, missä on aikaa pysähtyä oman olemisen äärellä. Terapia on aika ja paikka itsellesi.

Tarpeen mukaan istunnossa tehdään hengitys- ja tietoisuustaitoharjoituksia, ollaan ahdistavienkin asioiden äärellä (siedätys), kipua kohdaten ja kuulostellen mahdollisuuksia rentoutumiseen ja irtipäästämiseen, oman historian integroimiseen: tämä on minun historiani, jonka kanssa voin olla tasapainossa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen ensimmäisen koulutukseni kautta valmistunut ravintola-alalle 1970-luvulla, sieltä opintojen kautta lastensuojelun tehtäviin (valmistunut Tampereen yliopisto 1989), muutama vuosi erityisopettajana ja sen jälkeen kuntoutuksen kehittäjänä ja asiantuntijana syöpään sairastuneiden ja läheisten kuntoutuksessa sekä psyykkisen työkyvyn kuntoutuksessa, kouluttajana ja työnohjaajana sekä ryhmien ohjaajana. Psykoterapeutiksi valmistuin 2008.

Olen täydennyskouluttautunut mm.seuraavasti:
-traumaterapia,
-EMDR (silmänliiketerapia),
-interpersoonallinen psykoterapia (IPT),
-hengitys- ja kehoterapiamenetelmät, mindfullnes/ tietoinen läsnäolo ja kehotietoisuus, rentoutus ja ratkaisukeskeinen hypnoosi,
-pariterapia,
-hahmoterapia,
-kriisi- ja kognitiivisen terapian menetelmät,
-NLP practitioner sekä
-ryhmäpsykoterapia (myös Kela pätevyys), psyko- ja sosiodraama.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten (erityisesti 40+ vuotiaat) kanssa. Kiinnostukseni ovat etenkin masennusoireet, työuupumus, posttraumaattinen stressi, trauma- ja dissosiaatio-oireilu.

Lisätiedot

Terapian kesto voi olla yksittäisestä käynnistä pitkään useamman vuoden mittaiseen prosessiin, mihin useimmiten voi hakea Kelan tukea (57,60 € / käyntikerta) kun työ- tai opiskelukykysi on uhattuna.

Ota yhteyttä, keskustellaan miten voin olla auttamassa sinua. Viihtyisä vastaanottotilani sijaitsee Kauppakadun ja Näsilinnankadun kulmauksessa ydin keskustassa. .

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Pyrin huomioimaan asiakkaan taloudellisen tilanteen hinnoittelussani. Itsemaksavan hinta 85,00