Etusivu / Löydä apua / Iiris Koskinen

Iiris Koskinen

Psykoterapeutti, Teologian maisteri, Integratiivinen
Helsinki, Pasila
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Minulla on yli viidentoista vuoden kokemus psykoterapiasta yksilöiden, parien, perheiden ja ryhmien kanssa. Haluan asettua asiakkaani puolelle etsimään ja löytämään oman näköistä elämää. Also in English.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Psykodynaaminen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Taideterapia

Millainen terapeutti olen

Minulle on tärkeää pysähtyä yhdessä kanssasi miettimään missä nyt olet, mitä haluat ja miten voisit sen saavuttaa. Kanssani voit pohtia elämän kaikenlaisia kysymyksiä kuten ahdistusta, masennusta, pelkoja, yksinäisyyttä, lasten ja parisuhteen tilanteita. Minulle tuttuja ovat myös vakavat masennustilat, persoonallisuushäiriöt, väkivalta ja seksityö. Tutuiksi ovat tulleet myös menetykset, oma ja läheisten sairaus ja vanhenemisen kysymykset.

Sateenkaariasiakkaat tervetuloa!

Mitä istunnoillani tehdään

Työotteeni on integratiivinen.
Taideterapeuttina olen keskustelupainotteinen.
Olen keskusteleva ja pyrin ymmärtämään mistä asiakkaani tilanteessa on kyse. Työskentelyssä painottuvat tunteet ja vuorovaikutuksen tutkiminen. Minulle on tärkeää, että asiakkaalleni voisi välittyä kuva, että olen hänen puolellaan ja häntä varten, vaikka en aina olisikaan samaa mieltä. Pyrin olemaan empaattinen ja asiakkaitani arvostava. Minun on vaikea tavoittaa itseäni tuomitsemasta. Olen aidosti kiinnostunut asiakkaistani. Mielikuvissani haluaisin olla terapeuttinen "sherpa" , joka etsii, auttaa, kantaa, neuvoo ja kulkee yhdessä asiakkaan elämän maastossa.

Mittaan työtäni jatkuvasti.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Persoonallisuushäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen toiminut 15 vuotta perheasian neuvottelukeskuskessa, joten perheiden ja parien kysymykset ovat tuttuja. Omimmillani olen kuitenkin keskipitkissä yksilöhoidoissa.
Minulla on erityistä kokemusta lähisuhdeväkivallan, (vakavan) masennuksen, ahdistuksen ja persoonallisuushäiriöiden hoidosta. Myös sateenkaariväen asiat ovat tuttuja.
Vuosien ajan olen hoitanut eri syistä Suomeen ulkomailta muuttaneita yksilöitä ja pareja.(Englanniksi)

Teen myös yksilö- ja ryhmätyönohjausta.

Asiakaskuntani

Työskentelen yhtä mielelläni parien ja yksilöiden kanssa. Kela korvattava olen aikuisille ja yli 16 vuotiaille.
Minulla on vuosien saatossa ollut asiakkaita laidasta laitaan ja haluan kohdata kaikki kiinnostavina ja ainutlaatuisina yksilöina. Erityistä "lukkarin rakkautta" tunnen masentuneita, väkivallan tekijöitä ja uhreja kohtaan, seksityöntekijöitä ja sateenkaariväkeä kohtaan. Minulla on ollut ilo toimia useiden "elämän eikoisempien lintunen" kanssa.

Lisätiedot

Kela-korvaus taidetrapiaan (aikuiset ja nuoret) sekä aikuisten ryhmäterapiaan.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilöterapia 95€/45 min (kela-korvaus 57,60)
Taideterapia 105 €/60 min (Kela-korvaus 57.60/kerta)
Ryhmät erillisen hinnoittelun mukaan (Kela korvaus)
Pari- ja perheterapia 90 min (158 €/kerta)