Etusivu / Löydä apua / Iina Väre-Heilimo

Iina Väre-Heilimo

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Perheterapia
Helsinki, Pasila
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Perheet Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen perhe- ja paripsykoterapeutti sekä psykiatrinen sairaanhoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Tapaamiselle voit tulla yksin, kaksin tai perheen kanssa , miten sinulle parhaiten sopii. KELA oikeus VAIN perhe- ja paripsykoterapiaan sekä vanhempainohjaukseen! Olen myös palvelusetelintuottaja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina tilaa antava ja empaattinen. Työskentelyotteeni on asiakasta arvostava ja pyrin siihen, että asiakkaani tulevat aidosti kuulluksi ja kohdatuksi. Erityisosaamista minulla on työskentelystä perheiden kanssa, joissa lapsella tai nuorella on käytös- tai tunne-elämän haasteita sekä neuropsykiatrisia piirteitä. Olen myös kiinnostunut erilaisten perheiden ja parisuhteiden kehityskriisien kanssa työskentelystä sekä vanhemmuuteen liittyvistä teemoista.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa on mahdollisuus pysähtyä pohtimaan mitä ihmisten välillä tapahtuu ihmissuhteissa, vuorovaikutuksessa toisen kanssa ja omissa ajatuksissa. Lähdetään yhdessä tutkimaan ja ymmärtämään mistä kaikesta saattaa olla kysymys ja millä tavoin tilannetta pystytään helpottamaan. Terapia istuntojen kesto on 60-90 min, jotka sovitaan etukäteen. Tiheys on yleensä 2 kertaa kuukaudessa.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vihanpurkauksien hallitsemiseen Pahaan oloon Masennukseen/ahdistukseen Menneisyyteni käsittelyyn Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on laaja-alainen työkokemus (yli 25 v)psykiatrisesta hoitotyöstä lasten- ja perheiden parissa. Olen perhe- ja paripsykoterapeutti sekä voimavara ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (ADHD, ADD, Tourette, Autismin kirjo).

Tutustumiskäynnin hinta

140,00

Vakiokäynnin hinta

140,00

Lisätiedot hinnoittelusta