Etusivu / Löydä apua / Iina Väre-Heilimo

Iina Väre-Heilimo

Koulutuksessa Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Perheterapia
Helsinki, Pasila
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olet lämpimästi tervetullut perhe- tai pariterapiaan Pasilaan . Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Terapia on osa psykoterapeutin opintojani (koulutusterapiahinta). Tapaamiselle voit tulla yksin, kaksin tai perheen kanssa , miten sinulle parhaiten sopii.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina tilaa antava ja empaattinen. Työskentelyotteeni on asiakasta arvostava ja pyrin siihen, että asiakkaani tulevat aidosti kuulluksi ja kohdatuksi. Erityisosaamista minulla on työskentelystä perheiden kanssa, joissa lapsella on käytös- tai tunne-elämän haasteita tai neuropsykiatrisia piirteitä. Olen kiinnostunut erilaisten perheiden ja parisuhteiden kehityskriisien kanssa työskentelystä sekä vanhemmuuteen liittyvistä teemoista.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa on mahdollisuus pysähtyä ja alkaa pohtimaan mitä ihmisten välillä tapahtuu ihmissuhteissa, vuorovaikutuksessa toisen kanssa ja omissa ajatuksissa. Lähdetään yhdessä tutkimaan ja ymmärtämään mistä kaikesta saattaa olla kysymys ja millä tavoin tilannetta pystytään helpottaman. Terapia istuntojen kesto on 45-90 min, jotka sovitaan etukäteen. Tiheys on yleensä 2 kertaa kuukaudessa.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Vanhemmuuden haasteisiin Ihmissuhdeongelmiin
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on laaja-alainen työkokemus (25 v)psykiatrisesta hoitotyöstä lasten- ja perheiden parissa. Olen voimavara ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (ADHD, ADD, Tourette, Autismin kirjo). Tällä hetkellä olen psykoterapeuttikoulutuksessa ja valmistun perhe- ja paripsykoterapeutiksi 11/21.

Tutustumiskäynnin hinta

55,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Perhe- ja pariterapiaa koulutusterapian hinnalla.