Etusivu / Löydä apua / Iina Lyytinen

Iina Lyytinen

Psykoterapeutti, Psykologi, Integratiivinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen psykologi ja integratiivinen psykoterapeutti. Voit tulla vastaanotolleni monenlaisten huolenaiheiden kanssa joko lyhytterapeuttiselle jaksolle tai pidempään terapiatyöskentelyyn esimerkiksi Kelan tukemana.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Lisäkoulutukset

Skeematerapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen lämmin, helposti lähestyttävä ja kiinnostunut. Olen vastaanotolla kanssasi aitona ihmisenä ja tasavertaisena keskustelukumppanina. Koen, että tärkein tehtäväni on rakentaa turvallinen ja luottamuksellinen terapiasuhde, jossa asiakas saa tulla kuulluksi ja kohdatuksi. Terapeuttina suhtaudun kohtaamiseen mielenkiinnolla, arvostaen ja myötätuntoisesti. Kuuntelen ja annan sinulle tilaa, kuitenkin osallistuen työskentelyyn kanssasi aktiivisesti. Minulle on ominaista olla elämänmyönteinen ja eloisa, mutta arvostan suuresti myös rauhallista yhdessä pohtimista.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Integratiivinen lähestymistapa tarkoittaa joustavaa erilaisten näkökulmien ja työskentelytapojen huomioimista. Vastaanotolla tarkastelemme yhdessä tilannettasi ja millainen työskentely tuntuisi kohdallasi sopivalta. Keskustelun lisäksi voimme hyödyntää harjoituksia ja välitehtäviä, jos niin toivot. Terapeuttisina lähestymistapoina käytän työssäni skeematerapiaa, tunnekeskeistä terapiaa ja mentalisaatioon perustuvaa työskentelyä. Olen kiinnostunut myös traumatisoitumisen hoidosta ja kehollisuudesta. Voimme jäsennellä yhdessä mietteitäsi, kuulostella tunteita ja tarpeita, tarkastella suhtautumis- ja toimintatapojasi sekä tutkia minkälaisia muutoksia toivoisit voidaksesi paremmin. Saatamme esim. harjoitella vaikeiden tunteiden kanssa selviytymistä, vireystilan säätelemistä, jämäkkyyden lisäämistä, tietoista läsnäoloa, rentoutumista tai itsemyötätuntoista suhtautumista. Hyödynnän myös kokemuksellisia menetelmiä (mm. mielikuva- ja tuolityöskentelyä, kirjoittamista, kuvia ja musiikkia).

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on vuosien työkokemus psykiatrian poliklinikalta, missä olen keskittynyt etenkin terapeuttiseen työskentelyyn mieliala- ja ahdistusoireista kärsivien aikuispotilaiden kanssa. Olen saanut lisäkoulutusta mm. traumatisoitumisesta, tunnetyöskentelystä ja kehollisuudesta. Menetelmällisesti sydäntäni lähellä on etenkin skeematerapia, johon olen käynyt Luote Oy:n järjestämiä koulutuksia.

Asiakaskuntani

Vastaanottoni sijaitsee aivan Helsingin keskustassa. Tarvittaessa voimme pitää tapaamisen myös suojatulla etäyhteydellä. Työskentelen aikuisten asiakkaiden kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.