Etusivu / Löydä apua / Iina Leivo

Iina Leivo

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Helsinki,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Olen psykologi ja seksuaalineuvoja. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni, kun haluat pysähtyä pohtimaan hankalaa elämäntilannettasi tai kaipaat tukea mm. ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen, ahdistuneisuuteen ja erilaisiin elämänkriiseihin liittyvissä kysymyksissä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Millainen psykologi olen

Psykologina olen läsnäoleva, empaattinen ja ihmisyyden moninaisuutta ja jokaisen ainutlaatuisuutta arvostava. Pyrin luomaan toiveikkaan ja turvallisen ilmapiirin, jossa on tilaa kaikenlaisten tunteiden, ajatusten ja kokemusten käsittelylle. Terapeuttisen keskustelun ja asiakkaan itsehavainnointia vahvistavien kysymysten avulla autan asiakasta löytämään uusia näkökulmia ja voimavaroja oireiden ymmärtämiseksi ja tilanteen helpottamiseksi. Työskentelyotteeni on myötätuntoisen aktiivinen, kannustava ja kuunteleva.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiatapaaminen alkaa ongelmallisen tilanteesi ja sen taustalla olevien tekijöiden hahmottamisella sekä muutostoiveidesi määrittelyllä. Terapiassa tutkitaan ja pyritään tunnistamaan haitallisia ajatus- ja toimintatapoja ja löytämään myönteisempiä keinoja tilanteen hallintaan. Tapaamisissa on mahdollisuus tarpeidesi mukaan keskittyä joko nykyhetken elämäntilanteeseesi tai käsitellä menneisyyteen liittyviä kokemuksiasi. Terapeuttisen keskustelun yleisenä tavoitteena on lisätä itseymmärrystä, toiveikkuutta ja hyvinvoinnin kokemusta.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Seksuaalisiin ongelmiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Menneisyyteni käsittelyyn Työuupumukseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on erityisosaamista vauva- ja raskausajan psykologiasta ja seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten yksilöasiakkaiden kanssa. Otan vastaan vain itsemaksavia asiakkaita, palveluni eivät ole Kela-korvattavia.

Tutustumiskäynnin hinta

102,00

Vakiokäynnin hinta

102,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Hinnoittelu perustuu Väestöliiton Terapiapalveluiden hinnoitteluun.
https://vaestoliitonterapia.fi