Etusivu / Löydä apua / Kirsi Horto

Kirsi Horto

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kognitiivis-analyyttinen
Kotka, Hovinsaari
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tarjoan keskustelutukea monenlaisiin elämän haasteisiin: oli kyseessä sitten haastava elämäntilanne tai pidempiaikainen oireilu, johon kaipaat muutosta. Olen aikuisten ja nuorten kognitiivis- analyyttisessä psykoterapiakoulutuksessa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina haluan auttaa muita ja tuottaa ymmärrystä ihmismielen ja ihmissuhteiden kiemuroihin. Työotteeni on rauhallinen, suvaitseva ja keskusteluun osaaottava. Vahvuuteni on empaattinen lähestyminen ihmisiä kohtaan.
Psykoterapeuttisen keskustelun lisäksi terapiatyössä käytän joustavasti erilaisia menetelmiä asiakkaan tarpeita ja vahvuuksia mukaillen.
Terapeuttina minulle on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen.
Olet tervetullut vastaanotolleni yksin tai kumppanin kanssa.

Mitä istunnoillani tehdään

Kat- terapiaa voidaan toteuttaa lyhytterapiana sekä pitkäkestoisena terapiana. Kat- terapiassa terapeutti ja asiakas tutkivat yhdessä asiakkaan oireilua ja kokemuksia. Yhdessä terapeutti ja asiakas pyrkivät jäsentämään asiakkaan ongelmien taustalla olevia sisäistyneitä asetelmia, toimintatapoja ja selviytymismalleja. Tarkoituksena löytää uudenlainen jäsennys, joka toimii asiakkaan työvälineenä terapian ulkopuolella.

Tarjoan apua
Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen sairaanhoitaja AMK, seksuaaliterapeutti ja Suomen seksologian auktorisoima seksuaalineuvoja.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tarjoan psykoterapiaa opiskelijahintaan 50e/45min
Seksuaaliterapia 65e/45min
Paritapaaminen 105e/90min