Etusivu / Löydä apua / Henrik Honkanen

Henrik Honkanen

Psykoterapeutti, Teologian maisteri, Ratkaisukeskeinen
Helsinki,
Etäyhteydellä, koko Suomi
Suomi Ruotsi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen kognitiivinen ja ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (TM, FM), mindfulnessohjaaja CFM® ja työnohjaaja. Lähivastaanotto Helsingissä, Kalasataman metroaseman vieressä Työpajankadulla. Myös etätapaamiset mahdollisia videoyhteydellä kautta Suomen.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Mindfulness

Millainen terapeutti olen

Mielialahäiriöiden, masennuksen ja ahdistuneisuuden, kehitys- ja elämänkriisien sekä ihmissuhdevaikeuksien ja vuorovaikutusongelmien käsittely ovat osaamisalueitani. Terapeuttina olen aktiivinen, kuunteleva ja tilaa antava. Keskustelun kautta pyrin tuomaan uusia näkökulmia ja toivoa asiakkaan elämäntilanteeseen ja terapiassa läpi käytäviin asioihin.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa etenemme yhdessä asetettua tavoitettasi kohti vahvuuksiasi ja voimavarojasi etsien ja korostaen. Ratkaisukeskeinen psykoterapia voi olla tarpeen mukaan lyhytterapeuttista tai pidempijaksoista terapeuttista työskentelyä. Muutos tapahtuu vähitellen askel kerrallaan. Keskustelun ohessa voimme hyödyntää luovia menetelmiä kuten kirjoittamista.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Vanhemmuuden haasteisiin
Asiakaskuntani

Työskentelen niin aikuisten ja seniori-ikäisten kuin yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Neuvonta- tai kriisikäynti (45 min) 100€; Lyhytpsykoterapia (5—20 krt) (45min) 100€; Kelan tukeman pitkän psykoterapian tutustumiskäynti (45 min) 90€; Käynnistyneet Kelan tukemat pitkät psykoterapiat (45 min) 100€. Kela-korvaus aikuisten (16-67 v. ) pitkiin yksilöpsykoterapioihin Kelan päätöksen mukaisesti. Yritysten ja yhteisöjen maksusitoumuksella hinnat sovitaan erikseen. Varatun ajan maksuton peruutus tai siirto 48 h ennen sovittua tapaamista.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Solution-focused psychotherapy is proved to be one of the rewarding ways to approach various problems in life.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Söker du hjälp? Som psykoterapeut är mina verktyg aktiv växelverkan och målinriktat arbetssätt på klientens villkor.