Etusivu / Löydä apua / Henriikka Lappalainen

Henriikka Lappalainen

Psykoterapeutti, Muu, Ratkaisukeskeinen
Tampere, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen ratkaisukeskeisin sekä kognitiivisin menetelmin työskentelevä psykoterapeutti. Vastaanottoni sijaitsee Tampereen keskustassa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Työskentelen ratkaisukeskeisin ja kognitiivisin menetelmin asiakasta kuunnellen ja asiakkaan kanssa etenemisestä yhdessä sopien. Terapeuttina käytän myös ääntäni terapiassa ja nään terapian yhteistyösuhteena jossa terapeutti ja asiakas toimivat yhteistyössä asiakkaalle tärkeiden asioiden äärellä. Terapiassa korostuu luottamuksellisuus siten, että myös hyvin vaikeita asioita on mahdollisuus ottaa käsittelyyn.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelen ratkaisukeskeisin ja kongnitiivisin työskentelymenetelmin. Vastaanotolla edetään asiakasta kuunnellen ja etenemisestä yhdessä sopien.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Lastensuojelun asiakkaat
Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja nuorten sekä perheiden kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

40,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta