Etusivu / Löydä apua / Henriikka Lappalainen

Henriikka Lappalainen

Psykoterapeutti, Muu, Ratkaisukeskeinen
Tampere, Keskusta
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Parit Perheet
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen ratkaisukeskeisin sekä kognitiivisin menetelmin työskentelevä psykoterapeutti. Vastaanottoni sijaitsee Tampereen keskustassa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Työskentelen ratkaisukeskeisin ja kognitiivisin menetelmin asiakasta kuunnellen ja asiakkaan kanssa etenemisestä yhdessä sopien. Terapeuttina käytän myös ääntäni terapiassa ja nään terapian yhteistyösuhteena jossa terapeutti ja asiakas toimivat yhteistyössä asiakkaalle tärkeiden asioiden äärellä. Terapiassa korostuu luottamuksellisuus siten, että myös hyvin vaikeita asioita on mahdollisuus ottaa käsittelyyn.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelen ratkaisukeskeisin ja kongnitiivisin työskentelymenetelmin. Vastaanotolla edetään asiakasta kuunnellen ja etenemisestä yhdessä sopien.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat
Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja nuorten sekä perheiden kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

40,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta