Etusivu / Löydä apua / Henrietta Jarva

Henrietta Jarva

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Tampere, Tampella
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Kaipaat sitten kuulevaa korvaa tai työkaluja muutokseen, voit tulla vastaanotolleni rennosti omana itsenäsi. Olen perehtynyt erityisesti neurokirjoon ja stressinhallintaan. Kansainvälisen taustani vuoksi olen tottunut kohtaamaan erilaisia ihmisiä monenlaisista kulttuureista.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen psykologi olen

Työotteeni on empaattinen, valmentava, sekä voimavara- ja ratkaisukeskeinen. Kohtaan ihmiset yksilöinä diagnoosien sijaan, sillä meistä jokainen on ainutlaatuinen yksilö ominen taitoineen ja voimavaroineen. Minulle on tärkeää luoda vastaanotolleni avoin ja turvallinen ilmapiiri, ja niinpä kysynkin: mitä juuri sinä tarvitset? Olen kuunteleva ja tilaa antava, mutta samalla myös tutkiva ja aktiivinen keskustelija. Luottamuksellisen ja lämminhenkisen yhteistyösuhteen rakentaminen on minulle tärkeää.

Mitä istunnoillani tehdään

Oli mielesi päällä mitä vain, olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni. Tarjoan keskusteluapua, konkreettisia keinoja ja harjoituksia.

Mikäli tunnistat itsessäsi neurokirjon piirteitä (ADHD, ADD tai autismikirjo) ja nämä asiat askarruttavat, voimme yhdessä pohtia vastauksia kysymyksiisi. Tarjoan myös ratkaisu- ja voimavarakeskeistä neuropsykiatrista valmennusta, jossa luodaan sinulle henkilökohtaiset tavoitteet. Tavoitteita voivat olla esimerkiksi toimintakyvyn ja arjenhallinnan kehittäminen tai myönteisen minäkuvan vahvistaminen. Et tarvitse diagnoosia valmennukseen osallistuaksesi.

Lisäksi opiskelen rentoutumisen ja palautumisen kokonaisvaltaiseksi asiantuntijaksi, ja voin tarjota sinulle tietoa ja työkaluja koskien stressin ehkäisyä, hallintaa ja palautumista. Käytössäni minulla on erilaisia lempeitä kehollisia harjoitteita, sekä rentoutus-, hengitys ja läsnäoloharjoitteita.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Taustalla minulla on kansainvälinen kliinisen neuropsykologian maisterintutkinto ja ratkaisu- ja voimavarakeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan pätevyys. Minulla on työkokemusta neuropsykiatrisesta kuntoutuksesta, jossa työskelentelen terapiatyöni ohella. Lisäksi opiskelen tällä hetkellä kokonaisvaltaiseksi rentoutusohjaajaksi. Minulla on kokemusta sekä nuorten että aikuisten kanssa työskentelystä.

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta