Etusivu / Löydä apua / Heli Perälä

Heli Perälä

Psykoterapeutti, Muu, Ratkaisukeskeinen
Espoo, Leppävaara
Etäyhteydellä koko Suomi,
Englanti Ruotsi Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Työskentelen ratkaisukeskeisyyden viitekehyksessä. Psykoterapian kannalta pidän hyvin tärkeänä sitä, että koet vastaanotollani tulevasi varmasti kuulluksi ja vuorovaikutuksemme on myös avointa ja arvostavaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Olen ennen kaikkea ihminen ihmiselle. Perusluonteeltani olen hyvin positiivinen. Työskentelytapani on rauhallinen ja minua on myös helppo lähestyä. Annan Sinulle riittävästi tilaa, mutta tarvittaessa olen myös aktiivinen keskustelija, rohkeakin. Mielestäni hyvää ja joustavaa luottamussuhdetta tarvitaan mielen mutkien turvalliseksi tutkimusalustaksi.

Vastaanotollani pyritään hyödyntämään ideoitasi, vahvuuksiasi ja taitojasi lähtökohdan ollessa aina sinun tavoitteesi ja muutostoiveesi polullasi kohti haluttua päämäärää. Terapeuttinasi autan sinua löytämään omat voimavarasi ja etenemään reitilläsi aina askel kerrallaan.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotollani käymme läpi tilannettasi keskustellen. Näen menneisyytesi voimavaranasi, ja käytän erilaisia ratkaisukeskeisiä tekniikoita ja menetelmiä yhteistyössä kanssasi. Etsimme mahdollisia uusia ratkaisuja tuloksettomien tai toimimattomien ratkaisumallien tilalle. Joskus voit saada myös kotiehtäviä. Pyrin aina löytämään oikeat kysymykset, jotka vievät Sinua eteenpäin reitilläsi kohti toivottua päämäärää.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Taustakoulutukseltani olen sairaanhoitaja ja hallintotieteen kandidaatti (HTK). Olen opiskellut sivuaineet työ- ja organisaatiopsykologiasta sekä johtamisesta. Minulla on monipuolisesti kokemusta erilaisissa tehtävissä sosiaali- ja terveysalalta jo vuodesta 1996.

Olen työskennellyt aikanaan myös Ruotsissa, joten puhun myös sujuvaa ruotsia.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

105,00

Vakiokäynnin hinta

105,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.