Etusivu / Löydä apua / Heli Nevala

Heli Nevala

Koulutuksessa Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Espoo, Kivenlahti
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi. Peruskoulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja. Monipuolinen 20 vuoden työkokemus mielenterveystyöstä akuuttipsykiatriassa, avohoidossa ja kuntoutuksessa. Tarjoan koulutuspsykoterapiaa keskiviikkoisin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Millainen terapeutti olen

Olen myötätuntoisesti kuunteleva, vahvasti läsnäoleva, intuitiivinen sekä kiinnostunut ihmisistä ja elämään liittyvistä haasteista. Asiakaspalautteen mukaan olen turvallinen, positiivinen ja minulle on helppo puhua vaikeistakin asioista. Haluan perehtyä asiakkaani tilanteeseen syvällisesti ja suunnitella hoitoa yksilöllisesti asiakkaan tarpeista käsin.

Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi, valmistun 10/2019.

Mitä istunnoillani tehdään

Ajattelen terapiasuhteen olevan tasavertainen ihmissuhde, jossa yhdessä syvennymme elämäntilanteeseesi tutkivalla otteella sinun lähtökohdistasi käsin. Etsimme yhteistyössä oivalluksia, ymmärrystä ja ratkaisuja ajankohtaisiin haasteisiin elämässäsi. Terapiassa etenemme sinun ehdoillasi sen mukaan kuin olet valmis etenemään. Kannustan ja rohkaisen lempeästi eteenpäin, kun näen siihen mahdollisuuksia. Terapiassa sovitaan yhdessä tavoitteista ja muutostoiveista, joita kohti pyrimme erilaisia kognitiivisia ja käyttäytymisterapian menetelmiä joustavasti hyödyntäen. Työskentelen avoimesti persoonallani, joten näen tärkeäksi hyvän terapiasuhteen muodostumisen välillemme, jossa on hyvä olla omana itsenään.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Tutustumiskäynnin hinta

65,00

Vakiokäynnin hinta

65,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumiskäynti kestää 75min ja vakiokäynti 45min