Etusivu / Löydä apua / Heini Weckroth

Heini Weckroth

Psykoterapeutti, Yhteiskuntatieteiden maisteri, Kognitiivinen
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Minulla ei ole nyt tilaa Kelan kuntoutuspsykoterapiaan. Olen kognitiivinen psykoterapeutti ja perhe- ja paripsykoterapeutti. Vastaanottoni on Tampereen keskustassa. Tarjoan tällä hetkellä lyhytpsykoterapiaa 13-vuotiaasta ylöspäin aina ikäihmisiin asti. Lue lisää ja ota rohkeasti yhteyttä!
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Hypnoosi

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina olen aito, suora, aktiivinen ja myötätuntoinen (lähimmän työtoverin kuvaus). Pidän tärkeänä aitoa läsnäoloa ja rauhallista kuuntelua, tavoitteellisuutta unohtamatta. Haluan löytää kanssasi uusia näkökulmia ja uuden tavan suhtautua sinua askarruttaviin asioihin, ovatpa ne sitten ihmissuhteita, rankkoja kokemuksia, omia ajatuksia ja tunteita tai vaikka elämänsuunnan hakemista. Lyhytpsykoterapiassa (ongelmasta riippuen) työskentelytapa voi olla hyvin strukturoitu.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapia perustuu yhteistyösuhteeseen ja tutkivaan keskusteluun. Keskustelun lisäksi hyödynnän toiminnallisia ja elämyksellisiä työtapoja, kun niin yhdessä sovimme. Käytännössä tämä voi tarkoittaa vaikka työskentelyä vastaanoton ulkopuolella, altistusta, jämäkän kieltäytymisen harjoittelemista, mielikuvaharjoitteita tai tyhjälle tuolille puhumista. Hyödynnän myös tieteellistä hypnoosia osana psykoterapiaprosessia, kun niin yhdessä sovimme. Pidän tärkeänä, että arki tukee toipumista, joten kysyn nukkumisesta, päihteistä yms.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Itsetuhoisiin ajatuksiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on kahden eri suuntauksen pitkät psykoterapiakoulutukset, yhteensä 8 v (kognitiivinen psykoterapeutti sekä perhe- ja paripsykoterapeutti). Olen suorittanut tieteellisen hypnoosin perusteet ja kliinisen hypnoterapian 1-vuotinen täydennyskoulutuksen. Lisäksi minulla on runsaasti lyhyempää täydennyskoulutusta esimerkiksi psyykkisistä traumoista ja neuropsykiatrisista ongelmista.
Kaikki ei ole korvien välissä: Ymmärrän hyvin ihmisen fyysisen puolen sekä yhteiskunnallisen aseman yhteyden psyykkiseen hyvinvointiin pohjakoulutukseni ansiosta (sairaanhoitaja ja yhteiskuntatieteiden maisteri).
Olen tehnyt psykoterapiatyötä yli kymmenen vuotta ensin julkisella sektorilla ja viime vuodet yksityisvastaanotolla.

Asiakaskuntani

Tällä hetkellä en ota Kelan kuntoutuspsykoterapiaan uusia asiakkaita. Jos olet vanha asiakas esim. nuorisopsykiatrian poliklinikalta: ota yhteyttä ja kysy paikkatilannetta.

Lisätiedot

Teen lakisääteiset kirjaukset Kanta-arkistoon. En kirjaa elämäntarinaa enkä yksityiskohtaisia henkilökohtaisia asioita. Itsemurhariskin arviointi tulee luonnollisesti kirjata Kantaan. Kanta-kirjausten käyttöoikeuksia voit itse säädellä Omakannassa.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

97,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Maksusitoumus- ja vakuutusasiakkaiden kanssa hinnoittelu sovitaan erikseen.