Etusivu / Löydä apua / Heini Schaper
Psykoterapeutti, Sosiaalialan koulutus, Pariterapia
Helsinki, Kamppi
Helsinki, Kaisaniemi
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Hei, olen Heini Erityistason pari-ja perhepsykoterapeutti. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä kun tavataan mikä kohdallasi juuri tällä hetkellä olisi parasta ja tilanteeseesi tukevaa. Tapaamiselle voit juuri tulla yksin tai yhdessä puolisosi kanssa minkä koet itsellesi parhaaksi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen Erityistason pari- ja perhepsykoterapeutti. Voit tulla tapaamiselle yksin tai yhdessä puolisosi kanssa. Työskentely otteeni on aktiivinen, kuunteleva ja asiakkaalle tilaa antava. Luottamuksellinen, avoin ja hyväksyvä ilmapiiri ovat aina työskentelyni lähtökohtana. Pariterapiassa/perheterapiassa työskentely fokusoituu parin väliseen vuorovaikutussuhteeseen ja dynamiikkaan. Työskentely painottuu sanoittavaan, asiakkaan kokemusta jäsentävään työskentelyyn. Pariterapiassa ensiarvoista puolueettomuus, molempia osapuolia kuunteleva ja huomioiva lähestyminen.


Pätevyyttäni koskevat tiedot Kelan kuntoutuksen palveluntuottajarekisteriin ovat:

Aikuiset 26-67-vuotiaat: Pari- ja perheterapia
Nuoret 16-25-vuotiaat: Pari- ja perheterapia
huom. EI yksilöpsykoterapiaan

Mitä istunnoillani tehdään

Tavoitteena yhteisen keskustelun kautta löytää uutta ymmärrystä, uusia näkemyksiä ja toimintatapoja muutoksen saavuttamiseksi. Yhteinen dialogi, itsetuntemus, toisen tuntemista ja ymmärtämistä mitä suhteessa itseen ja toiseen tapahtuu. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemme tavoitteet tapaamisille. Tapaamisia voi olla viikottain tai joka toinen viikko joskus tapaaminen kerran kuussa voi olla riittävää. Vastaanotollani voidaan käyttää keskustelun tukena esim. sukupuutyöskentelyä, elämänjanaa, visuaalisia ja luovia menetelmiä elämän tapahtumien ja kokemuksien työstämiseen.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työkokemukseni terapia työssä perheneuvolassa, perheasiainneuvottelukeskuksessa sekä nyt viimeisimpinä voisina toiminut myös yksityisenä ammatinharjoittajana päätyöni (perheneuvola) ohella vuodesta 2013 lähtien.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumis, tuki/tai kriisikäynti (45min) 85e
Pariterapia (60 min) 90e, pariterapia (90min) 140e,
perheterapia (60 min) 90e, perheterapia (90 min) 140e