Etusivu / Löydä apua / Heini Schaper
Psykoterapeutti, Sosiaalialan koulutus, Pariterapia
Helsinki, Kaisaniemi
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Hei, olen Heini Erityistason pari-ja perhepsykoterapeutti. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä kun tavataan mikä kohdallasi juuri tällä hetkellä olisi parasta ja tilanteeseesi tukevaa. Tapaamiselle voit juuri tulla yksin tai yhdessä puolisosi kanssa minkä koet itsellesi parhaaksi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen Erityistason pari- ja perhepsykoterapeutti. Voit tulla tapaamiselle yksin tai yhdessä puolisosi kanssa. Työskentely otteeni on aktiivinen, kuunteleva ja asiakkaalle tilaa antava. Luottamuksellinen, avoin ja hyväksyvä ilmapiiri ovat aina työskentelyni lähtökohtana. Pariterapiassa/perheterapiassa työskentely fokusoituu parin väliseen vuorovaikutussuhteeseen ja dynamiikkaan. Työskentely painottuu sanoittavaan, asiakkaan kokemusta jäsentävään työskentelyyn. Pariterapiassa ensiarvoista puolueettomuus, molempia osapuolia kuunteleva ja huomioiva lähestyminen.


Pätevyyttäni koskevat tiedot Kelan kuntoutuksen palveluntuottajarekisteriin ovat:

Aikuiset 26-67-vuotiaat: Pari- ja perheterapia
Nuoret 16-25-vuotiaat: Pari- ja perheterapia
huom. EI yksilöpsykoterapiaan

Mitä istunnoillani tehdään

Tavoitteena yhteisen keskustelun kautta löytää uutta ymmärrystä, uusia näkemyksiä ja toimintatapoja muutoksen saavuttamiseksi. Yhteinen dialogi, itsetuntemus, toisen tuntemista ja ymmärtämistä mitä suhteessa itseen ja toiseen tapahtuu. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemme tavoitteet tapaamisille. Tapaamisia voi olla viikottain tai joka toinen viikko joskus tapaaminen kerran kuussa voi olla riittävää. Vastaanotollani voidaan käyttää keskustelun tukena esim. sukupuutyöskentelyä, elämänjanaa, visuaalisia ja luovia menetelmiä elämän tapahtumien ja kokemuksien työstämiseen.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työkokemukseni terapia työssä perheneuvolassa, perheasiainneuvottelukeskuksessa sekä nyt viimeisimpinä voisina toiminut myös yksityisenä ammatinharjoittajana päätyöni (perheneuvola) ohella vuodesta 2013 lähtien.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumis, tuki/tai kriisikäynti (45min) 85e
Pariterapia (60 min) 90e, pariterapia (90min) 140e,
perheterapia (60 min) 90e, perheterapia (90 min) 140e