Etusivu / Löydä apua / Heidi Tuurinkoski-Ekman

Heidi Tuurinkoski-Ekman

Psykoterapeutti, Psykologi, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Meilahti
Suomi Englanti Viro
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen psykologi (Valvira) ja psykoterapeutti (Valvira). Minulla on pitkä työhistoria nuorten, perheiden sekä lasten kanssa tehtävästä työstä. Lisäksi olen tehnyt töitä erilaisten mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa. Pidän työstäni ja asiakastyöstä. Työntekijänä olen helposti lähestyvä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Interpersoonallinen psykoterapia (IPT)

Millainen terapeutti olen

Työntekijänä minulle tärkeintä on, että tapaamiset ovat asiakkaan näköisiä. Työtapani on dialoginen, uskon vahvasti siihen, että asiakkaan sanoma pitää tulla kuulluksi. Olen työssäni pitkäjänteinen, siihen on nuorten kanssa tehtävä työ opettanut. Uskon vahvasti myös siihen, että kun ihmisen elämässä korostetaan hyvää, hyvä myös arjessa lisääntyy. Tapaamisissa tärkeää on aina luottamuksellisuus. Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, rauhallinen, huumorintajuinen ja letkeä.

Minulla on Interpersonaalinen psykoterapia-menetelmäkoulutus, Kriisityön-täydennyskoulutus (Suomen Mielenterveysseura), MOVE!-parisuhdeväkivaltakoulutus (VIola ry) sekä Sosiaalipedagoginen hevostoiminta-koulutus (Turun yliopisto, Brahea).

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamiset sujuvat aina asiakaslähtöisesti. Tapaamisten pituus määräytyy asiakkaan tarpeiden mukaan. Tärkeää on, että tapaaminen on asiakkaan näköinen. Tapaamisilla käsitellään asiakkaan tahdilla asioita. Tykkään käyttää työssäni visuaalisia työtapoja; mm. fläppitaulua, videointia, kortteja tai piirtämistä. Asiakkaan toiveesta myös hevosavusteinen työ on mahdollista. Hevoseni sijaitsevat Lohjalla.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt vuodesta 2001 lähtien kehitysvammaisten, lasten, nuorten sekä heidän perheiden ja verkoston kanssa. Olen ollut kehitysvammapsykologina, koulupsykologina, perheneuvolapsykologina sekä lastensuojelun perhekuntoutuksessa. Perheneuvolassa olen saanut tehdä yksilötyötä myös aikuisten kanssa.
Täydennyskoulutuksista itselleni tärkeimpiä on kriisityön koulutus, sosiaalipedagoginen hevostoiminta sekä interpersonaalisen psykoterapian koulutus eli IPT sekä MOVE!-väkivallan tekijän motiavaatiotyö. Olen opiskellut myös kriisityön täydennyskoulutuksen ja tehnyt pitkään kriisityötä niin akuuttia kriisityötä kuin pitkittyneiden traumojen kanssa.

Katso tarkemmin: www.ohjakset.fi

Asiakaskuntani

Työskentelen mielelläni kaiken ikäisten ihmisten kanssa. Erityisosaamisena parisuhde- ja perheväkivalta, masennus, käytöshäiriöt, ahdistuneisuus sekä päihdeongelmat.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

95€/45min
175/90min