Etusivu / Löydä apua / Heidi Joutsiniemi

Heidi Joutsiniemi

Psykologin keskusteluhoito, Psykologi, Pariterapia
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tarjoan aikuisten ja lapsipsykologin palveluita (keskustelutukea, yksilötutkimuksia, kouluvalmiusarvioita), pariterapiaa sekä kognitiivista lyhytterapiaa. Joskus yksikin aika voi riittää tuomaan uutta näkökulmaa vaikeaan elämäntilanteeseesi. Vapaita aikoja saatavilla. Ole rohkeasti yhteydessä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Integratiivinen
Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja Mindfulness

Millainen psykologi olen

Olen myötätuntoinen, lämmin ja aktiivinen terapeutti. Käynnit ovat tavoitteellisia ja käytännönläheisiä. Pyrin olemaan työskentelyssä avoin ja suorapuheinen. Sinun tarpeet, toiveet ja kysymykset ovat työskentelyn ydin.

Olen käynyt 3-vuotisen kognitiivis-integratiivisen lyhytpsykoterapian erityispätevyyden, ja sen lisäksi monenlaisia muitakin täydennyskoulutuksia yksilö, perhe- ja pariterapeuttiseen työskentelyyn liittyen.

Olen työskennellyt useita vuosia kuntasektorilla ja yksityisissä kuntoutuskeskuksissa erilaisissa aikuisten, lasten, nuorten ja perheiden palveluissa.

Minulla on osaamista psykologisista kognitiivisista tutkimuksista, neuropsykiatrisista häiröistä ja niiden hoidosta sekä aikuisten ja lasten osalta. Minulla on myös ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan pätevyys.

Täydennän opintojani tällä hetkellä ratkaisukeskeisessä psykoterapiakoulutuksessa.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamisilla voimme keskustella kaikista sinulle/teille tärkeistä asioista. Uskon, että löydämme yhdessä mieluisan ja turvallisen työskentelytavan käsitellä kaikenlaisia elämään, ihmissuhteisiin ja itseen liittyviä asioita ja kysymyksiä.

Lasten ja nuorten käynnit suunnitellaan yhdessä vanhempien kanssa. Hoitojaksoihin tai lasten tutkimuksiin on mahdollista sisällyttää myös vanhempien ohjauskäyntejä. Mahdollisuus lasten kouluvalmiustutkimuksiin ja kehitystasoarvioihin.

Parikäynneillä autan teitä juttelemaan vaikeista asioista, löytämään uudelleen turvaa, luottamusta, hyväksyntää, yhteyttä ja ratkaisuja.

Käynnit voivat olla keskustelupainotteisia tai voimme hyödyntää työskentelyssä myös muita menetelmiä. Osa haluaa pelkästään jutella. Toisille voi olla luontevampaa kirjoittaa, piirtää, maalata, hyödyntää musiikkia tai kuvia työskentelyn tukena. Katsotaan yhdessä, mikä sopii sinulle/teille.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Kipuun liittyvät vaikeudet
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Laillistettu psykologi (PsM)
Kognitiivis-integratiivisen lyhytpsykoterapian pätevyys (3 vuotta)
Täydennyskoulutusta lasten kognitiivisesta psykoterapiasta ja paripsykoterapiasta
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
Psykofyysisen psykoterapian perusteet (1 v)
Ratkaisukeskeinen psykoterapiakoulutus 2016-2019

Asiakaskuntani

Olen työskennellyt usean vuoden ajan perheneuvolassa, lasten ja aikuisten kuntoutus-palveluissa sekä muissa aikuisten,nuorten, lasten, parien ja perheiden palveluissa.

Lisätiedot

Kaikki vapaat ajat eivät näy kalenterissa, joten laita viestiä niin katsotaan sopivaa aikaa.

Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta