Etusivu / Löydä apua / Heidi Erämaa

Heidi Erämaa

Koulutuksessa Terveydenhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
KOKO SUOMI, ETÄ
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen helposti lähestyttävä ja läsnäoleva, asiakasta kunnioittava ja empaattinen. Haluan aidosti auttaa sinua elämän haasteissa ja ongelmissasi. Minulle on tärkeää luoda luottamuksellinen terapiasuhde, jossa on mahdollista käsitellä vaikeitakin asioita. Yhteystiedot heidi.eramaa@kktarvo.fi
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Millainen terapeutti olen

Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti-opiskelija ja terveydenhoitaja (valmistunut vuonna 2006). Terveydenhoitajana työskentelen tällä hetkellä äitiysneuvolassa, jossa kohtaan eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Työkokemusta minulla on muun muassa lasten psykiatriselta osastolta, nuorisokodista ja turvapaikanhakijoiden kanssa työskentelystä, jotka ovat kohdanneet erilaisia traumaattisia kokemuksia elämässään.

Mitä istunnoillani tehdään

Käytän työssäni kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä ja hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) menetelmiä. Käytän sovelletun rentoutuksen menetelmää, josta on apua esimerkiksi stressin hallinnassa. Minun kanssani voit turvallisissa käsissä tehdä tunnetyöskentelyharjoituksia. Tarpeen mukaan voit tehdä kotitehtäviä, joita voimme käydä läpi terapiatapaamisilla.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

- Terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja (AMK) valmistunut vuonna 2006

Työkokemus:
- Viimeiset kymmenen vuotta äitiys- ja lastenneuvola terveydenhoitaja sekä kouluterveydenhuollossa ala-asteella sekä turvapaikanhakijoiden parissa.
- Lasten psykiatrinen osasto
- Tutkimushoitaja Tampereen yliopistolla 2007-2009 (seksuaaliterveysluentojen pitäminen, hpv-rokotetutkimustyö yläasteikäisten parissa)
- Kotisairaanhoito ja sairaalaosastolla työskenteleminen ikäihmisten parissa sekä psyykkisten ongelmien kärsivien asiakkaiden kanssa
- Nuorten pienkoti
- Henkilökohtainen avustaja

Lisäkoulutukset:
- Lapset puheeksi- keskustelun ja neuvonpidon menetelmäkoulutus 2020
- Leikki-ikäisen lapsen neurologinen arviointimenetelmäkoulutus (LENE) 2011

Asiakaskuntani

Olen työskennellyt viimeisen kymmenen vuotta neuvolatyössä äitiys- ja lastenneuvolassa sekä kouluterveydenhuollossa. Sitä ennen olen työskennellyt muun muassa lasten psykiatrisella osastolla ja kotisairaanhoidossa ikäihmisten parissa. Työssäni olen myös kohdannut paljon turvapaikanhakijoita, jotka ovat kohdanneet erilaisia traumaattisia kokemuksia elämässään. Työskentelen mielelläni niin lasten, nuorten, aikuisten kuin ikäihmisten kanssa.

Lisätiedot

Vastaanotto Tampereella KKT-Arvon tiloissa ja etänä.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta