Etusivu / Löydä apua / Hannu Majava

Hannu Majava

Psykoterapeutti, Yhteiskuntatieteiden maisteri, Kognitiivinen
Jyväskylä, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Yli kolmenkymmenen vuoden kokemus psykologin kliinisestä työstä. Kognitiivinen psykoterapiakoulutus, EMDR-terapiakoulutus ja osaamista erityisesti traumahoidoista. Ruumiillisiin sairauksiin liitttyvät sopeutumishaasteet ja neuropsykiatriset arvioinnit osaamisalueina myös.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Kriisi- ja trauma
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat EMDR

Millainen terapeutti olen

Aktiivinen, selvittelevä, kuunteleva ja asiakkaan persoonallista tyyliä huomioiva. Jokaisen asiakkaan kanssa edetään yksilöllisesti hänen ehdoillaan. Saatan haastaa pohtimaan, en ole pelkästään kuunteleva.
Vahvuutena ymmärtää laajasti kehon ja mielen yhteyksiä esim. erilaisissa stressitiloissa ja siltä pohjalta suunnitellla hoitoa. Traumaterapeuttinen viitekehys lähtee tästä samasta.

Mitä istunnoillani tehdään

Kognitiivinen psykoterapia, hankalien kokemusten analysointi ja yhdessä pohtiminen, erilaiset altistusharjoitteet ahdistushäiriöiden hoidossa Elämänhistoriallinen tarkastelu ja sen liittäminen hoidon osaksi, itseymmärryksen etsiminen.
Hoidon suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa, asiakas otetaan mukaan aktiivisena osallistujana. Hoidoissa käytetään kuhunkin tapaukseen parhaiten soveltuvia menetelmiä.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pahaan oloon Työuupumukseen Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Neuropsykiatriset potilaat Kipuun liittyvät vaikeudet
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Yleissairaalapsykiatrinen työkokemus vuosina 1991-2017 kohdentuen somaattisesti sairaiden keskussairaalan potilaiden hoitamiseen. Erityisesti neurologisesti vammautuneet (aivosairaudet, onnettomuudet) potilaat ja krooninen kipu. Nämä potilasryhmät ovat olleet pääosissa tuon työjakson aikana ja olen hankkinut tietoa erilaisissa alueellisissa ja valtakunnallisissa koulutuksissa, esim. lyhyemmät kipukoulutukset, valtakunnalliset yleissairaalapsykiatriset koulutukset ja neuvottelupäivät. Olen tehnyt neuropsykiatrisia arviointeja (ADHD, Asperger) aikuispotilaille. Monimuotoisimmat arvioinnit on Keski-Suomessa keskitetty ylpsy pkl:lle, jossa työskentelin. Tähän olen saanut koulutusta neuropsykiatrian pkl:lta sekä Oulusta, että Helsingistä ja työnohjausta tutkimusten tekemiseen. Traumahoitoihin olen perehtynyt lukuisissa ISTSS:n kongresseissa, lyhyemmissä paikallisissa oulutuksissa, EMDR-II taso, oman praktiikan ja tutkimustyön kautta. Olen kouluttanut tästä aiheesta eri puolilla Suomea.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta