Etusivu / Löydä apua / Hanna Sapman

Hanna Sapman

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Malmi
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Nuoret 13-17v Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tarvitsetko luottamuksellista keskusteluapua haastavassa elämäntilanteessa? Onko sinulla tunne, ettet pääse tilanteessasi eteenpäin? Tarvitsetko uutta näkökulmaa tilanteeseesi? Tarjoan ratkaisukeskeistä koulutuspsykoterapiaa osana opintojani.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen asiakasta kunnioittava ja kannustava. Innostun aidosti asiakkaideni edistymisestä. Keskustelijana olen melko aktiivinen, mutta myös annan tilaa asiakkaalle. Vastaanotollani on turvallinen ja hyvä tunnelma, siellä on helppo puhua myös vaikeista aiheista. Vahvuutenani on aitous ja oivaltavuus. En tuputa asiakkaalle mielestäni oikeita ratkaisuja, vaan toimin aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ajattelen, että asiakkaalla on jo hallussaan ratkaisu tilanteeseensa, hän vain tarvitsee tukea ja apua ratkaisun tunnistaakseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotollani hyödynnetään monipuolisesti ratkaisukeskeisyyden eri menetelmiä. Tavoitteena on tunnistaa ja vahvistaa asiakkaan voimavaroja ja näin mahdollistaa hyvä arki ja tulevaisuus.

Olen käynyt myös hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmäkoulutuksen, myös näitä taitoja hyödynnän vastaanotollani.

Ensimmäisellä tapaamisella tyypillisesti kartoitetaan asiakkaan tilannetta, toiveita ja tavotteita. Kuitenkin ratkaisukeskeisyyden yksi perusperiaate on, että jo yksi käynti voi tuoda toivotun avun. Käyntimäärät ja tiheys sovitaankin aina asiakaskohtaisesti.

Kaikki vastaanottoajat on mahdollista toteuttaa myös Kelan hyväksymällä videoyhteydellä.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Psykoottisiin häiriöihin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Elämäntapamuutokseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Päivätyönäni työskentelen terveysasemalla psykiatrisena sairaanhoitajana ja depressiohoitajana. Minulla on pitkä kokemus vastaanoton pitämisestä, ja olen auttanut satoja asiakkaita hyvin erilaisissa haasteissa urani aikana.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.
Minulla on pitkä kokemus erityisesti masentuneiden asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

45min käynti 60e
90min käynti 110e