Etusivu / Löydä apua / Hanna Sapman
Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Järvenpää,
Etäyhteydellä koko Suomi,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tarvitsetko luottamuksellista keskusteluapua haastavassa elämäntilanteessa? Onko sinulla tunne, ettet pääse tilanteessasi eteenpäin? Tarvitsetko uutta näkökulmaa tilanteeseesi? Tarjoan ratkaisukeskeistä koulutuspsykoterapiaa osana opintojani.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen asiakasta kunnioittava ja kannustava. Innostun aidosti asiakkaideni edistymisestä. Keskustelijana olen melko aktiivinen, mutta myös annan tilaa asiakkaalle. Vastaanotollani on turvallinen ja hyvä tunnelma, siellä on helppo puhua myös vaikeista aiheista. Vahvuutenani on aitous ja oivaltavuus. En tuputa asiakkaalle mielestäni oikeita ratkaisuja, vaan toimin aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ajattelen, että asiakkaalla on jo hallussaan ratkaisu tilanteeseensa, hän vain tarvitsee tukea ja apua ratkaisun tunnistaakseen.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotollani hyödynnetään monipuolisesti ratkaisukeskeisyyden eri menetelmiä. Tavoitteena on tunnistaa ja vahvistaa asiakkaan voimavaroja ja näin mahdollistaa hyvä arki ja tulevaisuus.

Olen käynyt myös kognitiivisen lyhytterapian koulutuksen, sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmäkoulutuksen, myös näitä taitoja hyödynnän vastaanotollani.

Ensimmäisellä tapaamisella tyypillisesti kartoitetaan asiakkaan tilannetta, toiveita ja tavotteita. Kuitenkin ratkaisukeskeisyyden yksi perusperiaate on, että jo yksi käynti voi tuoda toivotun avun. Käyntimäärät ja tiheys sovitaankin aina asiakaskohtaisesti.

Kaikki vastaanottoajat on mahdollista toteuttaa myös Kelan hyväksymällä videoyhteydellä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Päivätyönäni työskentelen terveysasemalla psykiatrisena sairaanhoitajana ja depressiohoitajana. Minulla on pitkä kokemus vastaanoton pitämisestä, ja olen auttanut satoja asiakkaita hyvin erilaisissa haasteissa urani aikana.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.
Minulla on pitkä kokemus erityisesti masentuneiden asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Tutustumiskäynnin hinta

65,00

Vakiokäynnin hinta

65,00

Lisätiedot hinnoittelusta

45min käynti 65e
90min käynti 120e