Etusivu / Löydä apua / Eveliina Salonen

Eveliina Salonen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Tampere, Hankkio
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Nuoret 13-17v Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen psykoterapiakoulutettava (valmistuminen 5/ 2024), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sekä sairaanhoitaja. Teen terapiaa Tampereella sekä etäyhteydellä minne päin suomea vain. Mikäli sinulle sopivia aikoja ei ole näkyvissä, niin olethan yhteydessä ja järjestetään sinun arkeen sopiva tapaamisaika.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen empaattinen, kuunteleva ja toista arvostava. Uskon, että jokaisen yksilön tarinan takana on unelmia, voimavaroja, taitoja sekä selviytymiskeinoja, joita voimme terapiassa yhdessä etsiä ja löytää.
Asiakkaan kanssa työskenteleminen on aina tavoitteellista ja etenemistä onkin hyvä tarkastella prosessin aikana. Minulla on tapana kysyä asiakkaalta "Olemmeko puhuneet tänään oikeista ja sinulle merkityksellisistä asioista?". Ajattelen, että asiakas luo työskentelylle raamit ja yhdessä mietimmekin, kuinka nuo raamit voitaisiin täyttää.

Mitä istunnoillani tehdään

Tarjoan ratkaisukeskeistä terapiaa yksilöille, pareille ja perheille. Ratkaisukeskeisessä terapiassa pyritään eroon negatiivisten ajatusten kierteestä ja suunnataan huomio tulevaisuuteen, mahdollisuuksiin ja voimavaroihin. Terapiassa kuljetaan pienin askelin kohti toivotunlaista tulevaisuutta. Työskentely on tavoitteellista ja muutostoiveet määritellään yhdessä asiakkaan kanssa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Lisätiedot

Voit myös käydä katsomassa nettisivut www.mahdollistava.fi , jossa yritykseni toiminnasta enemmän.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilöterapia 60,00€ (45min)
Pariterapia 100,00€ (90min)