Etusivu / Löydä apua / Essi Pinola

Essi Pinola

Koulutuksessa Sosionomi, Psykodynaaminen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Oulu, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Opiskelen psykodynaamiseksi psykoterapeutiksi Oulun yliopistossa. Olen työskennellyt 10 vuoden ajan monenlaisten elämän haasteiden parissa lastensuojelu- sekä kriminaalityössä. Vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä ja myötätuntoinen. Asiakkaan tarpeen tai tilanteen mukaan olen vastaanotolla tilaa antava tai aktiivisempi. Tärkeimpänä pidän sitä, että asiakkaalla on kanssani hyvä ja luonteva olla, jonka pohjalta pääsee muodostumaan luottamuksellinen ja avoin terapiasuhde.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotollani on mahdollisuus psykososiaalisiin ja terapeuttisiin keskusteluihin, sekä lisäksi tarjoan pidempikestoista koulutuspsykoterapiaa (koulutuspsykoterapiapaikat ovat tällä hetkellä täynnä).

Tapaamisilla lähdetään aina siitä, mitä asiakkaalla on sillä hetkellä mielessä. Asiakkaalla on tilaa tuoda yhdessä tarkasteltavaksi haluamiaan asioita ja työskentely etenee asiakkaan tahtiin. Jokaisella meillä on oma kehityshistoriamme ja psyykkisten pulmien tausta on erilaisissa elämän kehitystehtävissä varhaislapsuudesta lähtien. Psykodynaamisessa psykoterapiassa pyrkimyksenä on, että asiakkaan kyky tunnistaa, ymmärtää ja käsitellä omia tunteita sekä sisäisiä ristiriitoja ja ongelmia kehittyy, mikä mahdollistaa sisäisen kasvun ja sopeutumisen eri elämäntilanteissa.

Tarjoan apua
Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt 10 vuoden ajan lastensuojelu- ja kriminaalityössä. Kokemusta minulla on mielenterveyden häiriöiden, psyykkisten/neuropsykiatristen ongelmien, kriisitilanteiden ja ihmissuhdehaasteiden lisäksi myös erilaisista vastuutehtävistä ja esimiestyöstä. Pohjakoulutukseltani olen sosionomi (AMK).

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

55,00

Vakiokäynnin hinta

55,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.