Etusivu / Löydä apua / Erja Svaala

Erja Svaala

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Integratiivinen
Videovastaanotto, koko Suomi
Joutsa, Leivonmäki
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Paikkoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan avautumassa elo-syyskuussa. (Myös etäterapiamahdollisuus.) Varaa kartoitusaika Minduun nettiajanvarauksen kautta, Jos ajat eivät sinulle sovi, tiedustele muita mahdollisuuksia yhteydenottotoiminnon kautta. Jyväskylästä on Leivonmäelle matkaa 50 kilometriä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina sinusta aidosti kiinnostunut ja innostun helposti, mutta osaan olla kanssasi myös rauhassa antaen tilaa ja aikaa sinulle sekä terapiaprosessille. Olen avoin uusille tavoille työskennellä ja integratiivisen psykoterapian periaatteiden mukaisesti pyrin löytämään juuri meille sopivan työskentelytavan, joka auttaisi sinua käsittelemiesi asioiden työstämisessä.

Mitä istunnoillani tehdään

Yhdessä vuorovaikutuksellisessa keskustelussa pyrimme ymmärtämään sinua, sisäisiä prosessejasi ja niiden osuutta kokemissasi vaikeuksissa. Pysähdymme vaikeiden tunteiden ja kokemusten äärelle, pyrimme niitä ymmärtämään ja sanoittamaan, mutta vastaanotolleni mahtuu myös elämän kevyemmät puolet naurua unohtamatta.
Välillemme syntyvä terapiasuhde elää terapian aikana toimien samalla yhtenä terapian työkaluista. Näin ollen opettelemme yhdessä alusta asti tarkastelemaan myös välillämme tapahtuvia asioita, jotta mahdolliset väärinkäsitykset tai loukkaantumiset, joita ihmissuhteissa tapahtuu, meidän olisi helpompi kohdata ja sanoittaa, kun niitä terapiasuhteessa ilmenee.
Hyödynnän terapiatyössäni myös toiminnallisia menetelmiä, jotka kumpuavat mm. psykodraaman, draamaterapian ja terapeuttisen nukketyöskentelyn viitekehyksistä. Näiden käyttö ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan käytettävät menetelmät valitaan aina sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on useiden vuosien kokemus vastaanottotyöstä niin perusterveydenhuollossa kuin psykiatrisessa erikoissairaanhoidossakin. Monikulttuurisuus terapia- ja mielenterveystyössä on tullut minulle tutuksi Iso-Britanniassa työskentelyni aikana. Olen myös tutustunut pakolaistaustaisten ihmisten traumojen hoitoon opiskeluihini liittyvällä jaksolla kidutettujen kuntoutuskeskuksessa. Lisäksi minulla on kokemusta seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden moninaisuuteen liittyvistä kysymyksistä.
Integratiivisen psykoterapian opintojen lisäksi olen suorittanut Iso-Britanniassa asiakaskeskeisen terapian tutkinnon (2010).

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumis- / kartoituskäynnin kesto Kelaterapiaan hakeutumisen yhteydessä 60 min.
Vakiokäynnin kesto 45 min.