Etusivu / Löydä apua / Elli Silver

Elli Silver

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivis-analyyttinen
Helsinki, Töölö
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Hei ja tervetuloa vastaanotolleni! Olen työskennellyt aikuispsykiatrialla laaja-alaisesti erilaisten elämän haasteiden parissa. Voit varata minulle ajan joko joustavasti mitoitetulle psykologin keskustelujaksolle, 16-24 krt koulutuspsykoterapiaan (KAT) tai yksittäiseen konsultaatioon.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina aktiivinen, tarkasteleva ja kuunteleva. Koen, että terapeutin on tärkeää olla tietoinen näyttöön perustuvista ajankohtaisista hoitomenetelmistä ja -suosituksista, muistaen kuitenkin, että jokaisen tilanne ja tausta on aina yksilöllinen. Joskus oloa voi helpottaa jo se, että tulee aidosti kuulluksi, kohdatuksi ja pääsee syventämään ymmärrystä itsestä ja elämänhistoriastaan - toisinaan voi olla tarpeen yhdistää tähän myös erilaisten taitojen harjoittelua. Tavoitteenani on, että voimme työskennellä mielesi kanssa arvostavassa ja läsnä olevassa yhteistyössä.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapeuttinen viitekehykseni on kognitiivis-analyyttinen eli KAT, jossa aktiivinen yhteistyö on keskeisessä roolissa. Alkuun käymme läpi keskeisimmät haasteet joihin toivot apua tai muutosta, sekä keskustelemme yhdessä niiden pohjalta terapian tavoitteista, kestosta ja työskentelytavoista. Tapaamisissamme voimme lähteä yhdessä pohtimaan suhtautumistapaasi muihin ihmisiin, itseesi ja omiin kokemuksiisi, sekä tarkastelemaan sitä, miten nämä suhtautumistavat ovat kehittyneet ja mahdollisesti osaltaan kytkeytyvät elämässäsi ilmeneviin keskeisiin haasteisiin. Rakennamme ymmärrystä siitä, miten tähän on tultu ja millaiset asiat tai keinot tukisivat sinua voimaan paremmin ja elämään oman näköistäsi elämää. KAT kuuluu integratiivisiin terapioihin, ja yhdistelen työskentelyyni usein eri menetelmiä ja harjoituksia mm. kognitiivisesta käyttäytymisterapiasta (KKT). Eri menetelmien hyödyntämisen teemme yhteisesti sopien ja sen mukaan, mikä kuvautuu tarkoituksenmukaisena.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Erityiskohderyhmät
Pakko-oireinen häiriö
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt psykologina erikoissairaanhoidossa yli kuuden vuoden ajan. Minulla on kokemusta monenlaisten mielen pulmien, kuten uupumuksen, ahdistuksen, masennuksen, pakko-oireiden, kaksisuuntaisen mielialahäiriön, elämänkriisien, tunteidensäätelyvaikeuksien, traumojen, sosiaalisen jännittämisen ja ADHD:n parissa työskentelystä. Työskentelyn tavoitteet ovat liittyneet esimerkiksi itsetunnon vahvistamiseen, menetyksien tai muutosten käsittelyyn, elämää rajaavan ahdistuksen ja välttämiskäyttäytymisen purkuun, taitojen harjoitteluun, sekä elämänvalintojen ja -tilanteiden tarkastelemiseen.

Valmistun KAT-psykoterapeutiksi 12/2025. Erikoissairaanhoidon työni kautta olen lisäksi saanut koulutusta, kokemusta ja työnohjausta KKT:n menetelmistä, erityisesti altistustyöskentelystä. Teen myös tutkimusta pakko-oireisen häiriön hoidosta ja minulla on kokemusta intensiivisen altistushoidon, ns. Bergenin hoitomallin, toteuttamisesta.

Asiakaskuntani

Tällä hetkellä otan vastaan ainoastaan aikuisia (18 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat asiakkaat).

Lisätiedot

Psykologin keskustelujaksot ja koulutuspsykoterapia eivät ole Kela-korvattavuuden piirissä, minkä olen huomioinut tapaamisteni hinnoittelussa. Tapaamiseni eivät edellytä diagnoosia , lähetettä tai lääkärin lausuntoa, eikä ne poissulje mahdollisuutta myöhempään Kela- tai HUS-palvelusetelipsykoterapiaan.

Tarjoamani KAT-koulutuspsykoterapia on 16-24 käyntiä + 1-3 seurantakäyntiä. Tapaamiset tällöin ensisijaisesti viikoittain. Koulutuspsykoterapiatapaamisiin kuuluu tiivis työnohjaus ja tapaamisten nauhoittaminen (ääni- tai videokuva).

Psykologin tapaamisjaksoja voidaan sopia joustavasti, esimerkiksi 3-20 krt. Altistustapaamisia voimme pitää erikseen sovitusti myös pidennettyinä, esim. 90 tai 120 min/krt.

TIEDOKSI: Asiakaspaikkani on toistaiseksi täynnä. Olethan kuitenkin yhteydessä, mikäli haluat sopia tutustumiskäynnin ja/tai odottaa paikan vapautumista (syksy/loppuvuosi 2024).

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumiskäynti 50 e
Psykologitapaaminen tai koulutuspsykoterapiakäynti 60 e
Yksittäinen konsultaatiokäynti 70 e
Tapaamisen kesto 45 min. Muut käyntipituudet ja niiden hinnoittelu erikseen sovittavissa (esim. 90 tai 120 min altistustapaamiset).
Tällä hetkellä tarjoamani tapaamisajat ovat perjantai-iltapäivisin.