Etusivu / Löydä apua / Elena Virtanen

Elena Virtanen

Koulutuksessa Muu, Integratiivinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Tampere, Tammela
Venäjä Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen terapeuttina empaattinen, läsnäoleva ja helposti lähestyttävä. Olen suorittanut Pietarissa psykologin/psykologian opettajan tutkinnon. Minulla on Suomessa suoritettu ratkaisukeskeinen psykoterapeuttikoulutus. Tällä hetkellä olen Oulun yliopistossa integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen empaattinen ja myötätuntoinen. Minulle on tärkeää luoda turvallinen ja luotettava työskentelyilmapiiri. Olen aktiivinen mutta tilaa antava. Työskentelyssä arvostan avoimuutta, dialogisuutta ja tasapuolisuutta. Olen positiivinen ja toiveikas mutta samalla rohkea kohtaamaan ja jakamaan asiakkaan vaikeat asiat. Minulla on tutkiva asenne, joka on samalla asiakasta arvostava ja kunnioittava.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiaprosessin alussa käydään läpi ongelmallisia elämäntilanteita ja asioita, johon asiakas toivoo muutosta. Yhdessä asetetaan työskentelyn tavoitteet (toivottu muutos) ja pohditaan keinot tavoitteen saavuttamiseksi. Työskentelyn fokus on lisätä asiakkaan itseymmärrystä, havainnointikykyä, tunteiden säätelykykyä ja toimijuutta. Terapeuttina minulle on tärkeää luoda työskentelyyn turvallinen ja luotettava ilmapiiri, jossa mahdollistuu tutkia asiakkaan ajatus- ja toimintatapoja suhteessa itseensä ja muihin. Yhdessä asiakkaan kanssa pohditaan uusien vaihtoehtoisten toimintatapojen kehittämistä, kokeilemista ja omaksumista.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen suorittanut Pietarissa psykologi/psykologian opettajan tutkinnon, jonka Opetushallitus on Suomessa rinnastanut ylempään korkeakoulututkintoon. Minulla on Suomessa suoritettu ratkaisukeskeinen terapeuttikoulutus. Tällä hetkellä tähtään nimikesuojattuun tutkintoon ja opiskelen sitä varten Oulun yliopistossa integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa.

Asiakaskuntani

Aikuiset ja yli 16-vuotiaat.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.