Etusivu / Löydä apua / Elena Liukkonen

Elena Liukkonen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Vantaa, Tikkurilla
Etäyhteydellä koko Suomi,
Venäjä Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tarjoan koulutuspsykoterapiaa kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä käyttäen. Olen psykoterapeuttiopiskelija ja psykiatrian sairaanhoitaja. Olet tervetullut yksittäiselle käynnille ja lyhyt- tai pitempikestoiseen koulutuspsykoterapiaan. Huomaathan etten tarjoa KELA-terapiaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen lämminhenkinen, avoin ja aktiivinen. Työotteeni on kannustava ja kunnioittava. Työssäni käytän käyttäytymisterapeuttista lähestymistapaa ja psykiatrian sairaanhoitajan osaamistani. Minulla on kokemusta ahdistuneisuuden, epävakaan personallisuuden, masennuksen ja psykoosisairauksien sairaanhoidosta.
Tarjoan koulutuspsykoterapiaa suomen ja venäjän kielellä.

Mitä istunnoillani tehdään

Aloitamme koulutuspsykoterapiajakson kartoittamalla kokonaistilannettasi. Yhdessä laadimme ongelmaluettelon, pohdimme, miten ongelmat vaikuttavat elämääsi ja asetamme terapiatavoitteita. Terapiajakson tarkoituksena on parantaa itsehallintaa antamalla ja opettamalla uusia valmiuksia ja taitoja, kuten tunteiden säätelytaitoja, uusia toimintatapoja ja ajattelutapoja. Teemme rentoutus, hengitys, mielikuva ja altistusharjoituksia. Kiinnitämme huomiota tunnetyöskentelyyn nimeämällä ja hyväksymällä erilaisia tunteita ja tarpeita. Istuntojen välillä kannustan harjoittelemaan terapiassa opittuja taitoja kotitehtävien avulla.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fobiaan/kammoon Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön
Erityiskohderyhmät
Psykoottiset häiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt psykiatrian erikoissairaanhoidossa sekä sairaalassa, että avohoidossa vuodesta 2013 alkaen. Valmistuin vuonna 2007 psykologiksi Pietarissa. Sen lisäksi olen käynyt sairaanhoitaja koulutuksen Suomessa. Lisäkoulutuksena on perhetyön ja mentalisaatio- koulutukset.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta