Etusivu / Löydä apua / Eija Kilpeläinen

Eija Kilpeläinen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Integratiivinen
Jyväskylä,
Etäterapia/nettiterapia,
Kuopio,
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen ihmisenä lämmin, empaattinen ja turvallinen. Pidän terapiatyöskentelystä. Voit varata ajan vastaanotolleni esimerkiksi ahdistus- tai masennusoireilun vuoksi, jos sinulla on vaikea elämäntilanne tai ihmissuhdevaikeuksia.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Lisäkoulutukset

Interpersoonallinen psykoterapia (IPT)

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen empaattinen, avoin ja joustava. Olen saanut palautetta, että olen aktiivinen terapeutti enemmän kuin passiivinen. Annan kuitenkin asiakkaalle tilaa terapiasuhteessa ja etenemme asiakkaan tarpeiden mukaan. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin sekä auttaa löytämään ratkaisuja elämän vaikeissa asioissa. Pyrin luomaan turvallisen ilmapiirin, jossa vaikeistakin asioita voi keskustella ja tutkia niitä luottamuksellisesti. Pidän tärkeänä tasavertaista, avointa ja yhteistyöhön perustuvaa terapiasuhdetta.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelyssä pidän tärkeänä asiana toimivan yhteistyön rakentamista asiakkaan kanssa. Kartoitan asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Yhdessä pohdimme tavoitteita, jotka jäsentävät työskentelyä ja joiden pohjalta valitaan sopivat työmenetelmät. Keskeistä yhteisessä työskentelyssä on pyrkiä lisäämään asiakkaan ymmärrystä itsestään tutkimalla ajatuksia, tunteita ja toimintaa.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Itsetuhoisiin ajatuksiin Univaikeuksiin Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vanhemmuuden haasteisiin Elämäntapamuutokseen Huonoon itsetuntoon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Paniikkikohtauksiin Pahaan oloon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Opiskelen tällä hetkellä Jyväskylän yliopistossa integratiiviseksi psykoterapeutiksi (2019-2022).
Ammatiltani olen sairaanhoitaja AMK, opinnot painotin psykiatriseen hoitotyöhön. Olen saanut työskennellä psykiatrian poliklinikalla/mielenterveysvastaanotolla yli 12 vuotta, jossa edelleen työskentelen päätoimisesti. Työni keskeisin tehtävä on yksilöterapeuttinen työskentely. Työn ohella olen syventänyt osaamistani lisäkoulutuksilla, joita on mm. seksuaalineuvoja-, psykoterapeuttiset valmiudet-, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti- ja interpersoonallisen psykoterapian koulutukset. Lyhyempiä koulutuksia on mm. kriisi- ja traumatyön-, mindfulness-, depressioryhmänohjaaja koulutuksia.
Minulla on laajasti kokemusta työskentelystä eri mielenterveyden häiriöistä sekä erilaisten elämäntilannekriisien parissa.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Lisätiedot

Aloitan Jyväskylän lisäksi terapiavastaanoton Kuopiossa Psyykkisen hyvinvoinninkeskus Kompissa vuoden 2021 alussa. Voit varata ajan joko vastaanotolle tai etävastaanotolle.

Tutustumiskäynnin hinta

55,00

Vakiokäynnin hinta

75,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Peruuttamattomasta käynnistä laskutetaan asiakaskäynnin hinta.

Psykoterapeuttikoulutettavan antama hoito 45 min 55€  (koulutuspsykoterapiapotilas)
Tutustumiskäynti koulutuspsykoterapiaan 55€

Seksuaalineuvonta/ matalan kynnyksen neuvontakäynti 45 min 75€ 
Kriisi/tukikäynti 45 min 75€
Lyhytterapia (5-20 käyntiä) 80 €