Etusivu / Löydä apua / Eeva-Maija Möttönen

Eeva-Maija Möttönen

Psykoterapeutti, Sosionomi, Pariterapia
Helsinki, Itäkeskus
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Parisuhteessa jokaisella on tarve tulla kuulluksi, ymmärretyksi ja vastaanotetuksi. Kun yhteys kumppaniin katkeaa, ahdistumme ja reagoimme usein joko vaatimalla tai vetäytymällä. Turvallinen tunneyhteys on valtava voimavara, ja sen rakentaminen parisuhteeseen on pariterapian avulla mahdollista.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen puolueeton terapeutti, joka löytää ymmärrystä ja myötätuntoa kaikkia osapuolia kohtaan. Viitekehykseni on tunnekeskeinen pariterapia. (EFT), jonka avulla haluan pariterapiassa auttaa pareja korjaamaan kadonnutta tunneyhteyttä ja keskinäistä vuorovaikutusta.

Perheterapeuttina haluan auttaa pareja ja perheitä ottamaan käyttöön omat, ehkä piilossa olevat positiiviset voimavaransa. Perhe on itse oman tilanteensa paras asiantuntija, joten työtapani on perheen omaa asiantuntijuutta kannustava ja arvostava.

Vastaanotolle voit tulla joko yhdessä tai yksin. Terapia voi tapahtua myös etäyhteydellä.

Mitä istunnoillani tehdään

Tuntuuko parisuhteen tai perhe-elämän solmukohtien selvittely liian vaativalta yksin? Tuntuuko siltä, että tunneyhteys kumppaniin ei toimi niin kuin toivoisit? Toistuvatko repivät riidat tahtomattanne samalla kaavalla yhä uudelleen ja uudelleen ilman, että asiat selviävät?

Istunnoillani luodaan turvallinen ilmapiiri, jossa vuorovaikutuksen parantaminen on keskustelemalla mahdollista. Pariterapiassa käytän tunnekeskeisen pariterapian (EFT) menetelmiä.

Perheterapiassa tilannetta helpottavien, ehkä piilossa olevien, positiivisten voimavarojen löytyminen tuo ilon ja onnistumisen tunteen. Jakamalla asioita pääsemme vähitellen yhteisvoimin elämässä eteenpäin. Jokainen meistä on rakastamisen arvoinen.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutukseltani olen pari- ja perheterapeutti. Olen erikoistunut tunnekeskeiseen pariterapiaan (EFT). Pohjakoulutuksina minulla on sosionomin ja diakonin koulutukset. Terapiatyössäni hyödynnän kaikkien näiden opintojen kautta saamaani ammattitaitoa.

Tutustumiskäynnin hinta

130,00

Vakiokäynnin hinta

150,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Sekä tutustumis- että vakiokäynnin kesto 90 min

Aikoja päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

Henkilökohtainen käynti tai etävastaanotto:
- pariterapia, tutustumiskäynti 90 minuuttia 130 €
- pariterapia, jatkokäynti 90 minuuttia 150 €
- yksilökäynti 60 minuuttia 95 €

Jakamalla asioita pääsemme yhteisvoimin elämässä eteenpäin. Jokainen meistä on rakastamisen arvoinen.