Etusivu / Löydä apua / Eeva-Maija Möttönen

Eeva-Maija Möttönen

Psykoterapeutti, Sosionomi, Pariterapia
Helsinki, Itäkeskus
Tampere, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Parisuhteessa jokaisella on tarve tulla kuulluksi, ymmärretyksi ja vastaanotetuksi. Kun yhteys kumppaniin katkeaa, ahdistumme ja reagoimme usein joko vaatimalla tai vetäytymällä. Turvallinen tunneyhteys on valtava voimavara, ja sen rakentaminen parisuhteeseen on pariterapian avulla mahdollista.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen puolueeton terapeutti, joka löytää ymmärrystä ja myötätuntoa kaikkia osapuolia kohtaan. Viitekehykseni on tunnekeskeinen pariterapia. (EFT), jonka avulla haluan pariterapiassa auttaa pareja korjaamaan kadonnutta tunneyhteyttä ja keskinäistä vuorovaikutusta.

Perheterapeuttina haluan auttaa pareja ja perheitä ottamaan käyttöön omat, ehkä piilossa olevat positiiviset voimavaransa. Perhe on itse oman tilanteensa paras asiantuntija, joten työtapani on perheen omaa asiantuntijuutta kannustava ja arvostava.

Vastaanotolle voit tulla joko yhdessä tai yksin. Terapia voi tapahtua myös puhelimessa tai etäyhteydellä.

Mitä istunnoillani tehdään

Tuntuuko parisuhteen tai perhe-elämän solmukohtien selvittely liian vaativalta yksin? Tuntuuko siltä, että tunneyhteys kumppaniin ei toimi niin kuin toivoisit? Toistuvatko repivät riidat tahtomattanne samalla kaavalla yhä uudelleen ja uudelleen ilman, että asiat selviävät?

Istunnoillani luodaan turvallinen ilmapiiri, jossa vuorovaikutuksen parantaminen on keskustelemalla mahdollista. Pariterapiassa käytän tunnekeskeisen pariterapian (EFT) menetelmiä.

Perheterapiassa tilannetta helpottavien, ehkä piilossa olevien, positiivisten voimavarojen löytyminen tuo ilon ja onnistumisen tunteen. Jakamalla asioita pääsemme vähitellen yhteisvoimin elämässä eteenpäin. Jokainen meistä on rakastamisen arvoinen.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutukseltani olen pari- ja perheterapeutti. Olen erikoistunut tunnekeskeiseen pariterapiaan (EFT). Pohjakoulutuksina minulla on sosionomin ja diakonin koulutukset. Terapiatyössäni hyödynnän kaikkien näiden opintojen kautta saamaani ammattitaitoa.

Lisätiedot

Otan vastaan Helsingin Itäkeskuksessa Palvelu- ja toimintakeskus Iiriksessä osoitteessa Marjaniementie 74 sekä Tampereen keskustassa osoitteessa Aleksis Kiven katu 30 D. Myös etävastaanotto puhelimessa tai etäyhteydellä on mahdollinen.

Tutustumiskäynnin hinta

150,00

Vakiokäynnin hinta

169,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Sekä tutustumis- että vakiokäynnin kesto 90 min

Aikoja päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

Henkilökohtainen käynti tai etävastaanotto:
- pariterapia, tutustumiskäynti 90 minuuttia 140 €
- pariterapia, jatkokäynti 90 minuuttia 169 €
- yksilökäynti 60 minuuttia 110 €

Etävastanotto voi tapahtua puhelimessa tai etäyhteydellä.

Jakamalla asioita pääsemme yhteisvoimin elämässä eteenpäin. Jokainen meistä on rakastamisen arvoinen.