Etusivu / Löydä apua / Carita Väyrynen

Carita Väyrynen

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivis-analyyttinen
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Minulla on vankka yli 20-vuoden kokemus mielenterveystyöstä/terapiatyöstä nuorten ja aikuisten parissa. Autan asiakasta löytyämään häntä palvelevia selviytymiskeinoja mielenterveyden/haastavien elmäntilanteiden hallintaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Millainen terapeutti olen

Pidän tärkeänä terapiasuhteen luottamuksellisuutta ja turvallisuutta, sekä ihmisen kohtaamista omana itsenään. Työskentelen aktiivisella otteella kuunnellen ja keskustellen, asiakasta arvostaen. Olen empaattinen ja tutkiva, sekä tuon havaintojani asiakkaan tietoisuuteen, yhteisesti jaettavaksi. Kehomieliyhteys on tärkeässä osassa työskentelytavoissani, käytän tarvittaessa psykofyysisiä menetelmiä keskustelun lisäksi. Esim hengitysharjoitukset, mindfullness, toiminnalliset harjoitukset, vakauttamisharjoitukset ym.

Mitä istunnoillani tehdään

Tavallisesti aloitamme tutustumalla toisiimme, teemme tavoitteet terapialle ja sovimme käytännön asioista. Tutustumme nykytilaasi ja menneisyyteesi. Hahmotamme minkälaisia toimintamalleja ja selviytymiskeinoja sinulla on ja miten ne palvelevat sinua. Jäsennämme tunteisiin ja ajatuksiin liittyviä vaikeuksia/haasteita. Voimme tehdä kuvauksia sanallisesti, käyttäen kuvia, hahmottaen kirjallisesti tai piirtämällä. Psykofyysiset harjoitteet teemme yhdessä. Näiden kuvauksien/harjoitusten tarkoituksena on parantaa reflektiokykyä, tunneyhteyttä itseen sekä parantaa ymmärrystä itseen ja omiin toimintamalleihin.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt mielenterveysongelmaiseten kanssa yli 20 vuotta erilaisissa toimintaympäristöissä. Minulla on vankka kokemus myös päihdetyöstä ja erilaisista riippuvuuksista kärsivien asikkaiden hoidosta.
Lisäkoulutusta olen hankkinut mindfullness- koulutuksista, ja minulla on hengityskouluohjaaja pätevyys.

Asiakaskuntani

Asiakaskuntaani kuuluu 16 -67 vuotiaita asiakkaita, joilla on erilaisia mielenterveyden/elämänkriisin/ihmissuhdeongelmia haasteita.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta