Etusivu / Löydä apua / Carita Gullans

Carita Gullans

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Voimavarakeskeinen perheterapia
Leinolanlahti,
Kemiö,
Mariehamn, Möckelö
Suomi Ruotsi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Lämmin ja luotettava voimavarakeskeinen Pari ja Perheen psykoterapeutti. Apua pari ja perheitten kriiseihin. Suhteitten selvittelylle. Stressi ja stressin hallintaan. Pätevä ja luonteelta luova. Pitkiä ja lyhyitä terapioita. Osaamista myös nuorten ongelmissa ja vanhempien haasteissa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT) Kriisit ja traumat Mindfulness Hypnoosi

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen lämmin ja myötätuntoinen, Ihminen ja ihmisen elämä on arvokasta ja arvostava työnote on minulle itsestäänselvyys. Luovuus itsessäni auttaa keinojen löytämisen.
”Lennä,lennä leppäkerttu.. miksi se ei lennä? lasken pilkut, yksi,kaksi,kolme.. taitaa olla kuusi pilkkua. Punainen ja musta, ja oranssia tulee sormen päähän. Sen jälkiä.. Taitaa olla leppäkertulla nälkä. Laitan varovasti leppäkertun kukanlehdelle ja se ei hyvin helpolla liuvu sormesta vaan on pakko auttaa vähän toisella sormella. Jätän nyt sinut siihen.. ja tunnen jotenkin onnea siinä hetkessä. Iloitsen teoistani leppäkertun huolehtimisesta. Jätän sen nyt siihen koska tiedän sen pärjäävän. Katson taivasta ja mietin mistähän se leppäkerttu tuli luokseni ja iloitsen siitä että se kävi tutustumassa. ” Terapeutti Carita.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa käytän perheterapeuttisia menetelmiä, kuten esim. perhekartan piirtäminen. Ihmissuhteet ja niiden merkitys ovat osa terapiaani. Terapia on hyvin asiakaskeskeinen ja asiakkaan oma kertomus on keskipisteenä. Perheterapia voi auttaa ihmisen ymmärtämään asian uudella tavalla ja elämään syntyy uusia näkökulmia, jotka avartavat mieltä. Terapian laatua arvioidaan joka kerta.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Seksuaalisiin ongelmiin Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt psykiatriassa vuodesta 2011. Kokemusta on kaikenlaisista psyykkisistä sairauksista. Koulutukset: Kriisipsykologia (NOVIA), syömishäiriöt (NOVIA), lasten ja aikuisten neuropsykologia (NOVIA), kriminologia (NOVIA), DKT-koulutus (ÅHS) Johtajuus sosiaali jaTerveyshuollon ala 2011-2013 (NOVIA). Kliininen hypnoosi koulutus valm. 01/2019 (Anna Gerge). Yooga-ohjaaja koulutus 01/2019

Asiakaskuntani

Työskentelen mielelläni nuorten ja nuorten haasteiden ympärillä. Kiinnostuksenani on myös stressi ja stressin vaikutukset/työuupumus. Parit ja perheet kriisissä. Otan myös yksityishenkilöitä, jotka tarvitsevat tukea omaan kehitykseen ja kasvuun.

Lisätiedot

Opetan meditaatiota/mindfullness/yoogaa,

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

140,00

Lisätiedot hinnoittelusta

pari-psykoterapia 90min/210€
perhe psykoterapia 90min/ 270€
vanhempainohjaus 60 min/ 140€
yksityis psykoterapia 45min/ 105€