Etusivu / Löydä apua / Birgitta Airikkala

Birgitta Airikkala

Psykoterapeutti, Sosiaalialan koulutus, Pariterapia
Videovastaanotto, koko Suomi
Tampere, videoyhteydellä
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tarjoan psykoterapiaa etäyhteydellä yksilöille ja pareille. Lähestyn asiakastani ja hänen elämänsä pulmia herkkyydellä. Työotteeni on vuorovaikutteinen, käytännönläheinen ja asiakkaan omaa persoonallisuutta vahvistava. Ei uusia Kela-asiakkaita.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen rauhallinen ja empaattinen sekä asiakasta herkällä korvalla kuunteleva psykoterapeutti. Vahvuuteni ovat herkkyys ja luovuus sekä monipuolinen työ- ja elämänkokemus. Lähestyn asiakastani hienotunteisesti ja arvostavasti, mutta rohkeasti kysellen. Työotteeni on vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen sekä asiakkaan omaa persoonallisuutta vahvistava.

Mitä istunnoillani tehdään

YKSILÖTERAPIA voidaan toteuttaa asiakkaan omana yksilöllisenä terapiana tai osana asiakkaan pari- ja perheterapiaprosessiin liittyvää terapiaa. Perheterapeuttisessa YKSILÖTERAPIASSA keskiössä ovat asiakas ja hänelle merkitykselliset ihmissuhteet. Nuorelle perheterapeuttinen yksilöterapia sopii aikuistumiseen liittyvissä haasteissa.

TUNNEKESKEISESSÄ PARITERAPIASSA tunteet ovat keskeisenä elementtinä parisuhdevaikeuksia ja kiintymyssuhteen haasteita käsiteltäessä. Puolisoita pyritään auttamaan prosessoimaan emotionaalisia reagointitapojaan niin, että he voisivat olla uudella ja tyydyttävämmällä tavalla vuorovaikutuksessa keskenään.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Lisätiedot

Teen tällä hetkellä terapiaa etänä videoyhteyden avulla.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yksilöterapia 60 min 90,00 € (myös tutustumiskäynti)
Pariterapia 90 min 160,00 € (myös tutustumiskäynti)