Etusivu / Löydä apua / Arto Hernetkoski

Arto Hernetkoski

Koulutuksessa Sosionomi, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Joensuu,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Terapiassa mennään kohti jotakin merkityksellistä. Haluan auttaa sinua saavuttamaan haluamasi elämäntilanteen. Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian koulutuksessa ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Tervetuloa vastaanotolleni Psykoterapiakeskus Reiluun Joensuussa tai etänä ympäri Suomea.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Terapiassa etsitään vastauksia, mutta ensin on löydettävä oikeat kysymykset. Se edellyttää rohkeaa mielentilaa sekä työntekijältä että asiakkaalta. Uskon tasa-arvoiseen keskustelusuhteeseen jossa pyritään eteenpäin. Annan tilaa ajattelulle ja etsin mahdollisuuksia toiminnalle. Oma työotteeni on dialoginen ja osallistuva. Siinä tuntuu kiinnostus ja välittäminen.

Mitä istunnoillani tehdään

Minulle terapia on eräänlaista tutkimusmatkaa kohti haluttua tavoitetta. Siinä tutkitaan asioiden vaikutussuhteita ja ilmenemistä sekä etsitään ja kokeillaan uusia tapoja ajatella, olla ja toimia. Haluan auttaa asiakasta selventämään niiden asioiden merkitystä jotka ovat jääneet epäselväksi. Se on mielenkiintoista ja syvällistä työskentelyä omien ajatusten ja tapojen parissa. Terapiassa mennään myös kohti niitä asioita joita on ehkä aiemmin vältelty. Turvallisessa ympäristössä se onnistuu ja on aidosti vaikuttavaa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Huonoon itsetuntoon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Paniikkikohtauksiin Työuupumukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen tehnyt yli kymmenen vuotta asiakastyötä hyvin erilaisten taustan omaavien ihmisten kanssa. Olen kiinnostunut hoitamaan erilaisia minä- ja kehonkuviin liittyviä haasteita. Ahdistuneisuushäiriöt, pakko-oireet, työ-ja opiskeluongelmat ja elämänkriisit ovat eniten esiintyneitä työskentelykohteita.

Olen työskennellyt myös erilaisten riippuvuuksien parissa. Erityisenä kohteena toiminnalliset riippuvuudet, kuten rahapelaaminen, digipelaaminen, somenkäyttö, Myös syömishäiriöt ja siihen liittyvät ongelmat ovat tuttuja. Voit kysyä erikseen näihin ilmiöihin kohdennettua työskentelyä.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden kanssa. Kiinnostuksenani on minäkuva ja riippuvuudet.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Koulutuspsykoterapia 30,00/käynti
Lyhytterapia 50,00/käynti

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I have been working for more than ten years with people from very different backgrounds. I am interested in handling various self and body image challenges. Anxiety disorders, obsessive-compulsive symptoms, work and study problems, and life crises are the most frequently occurring work targets.

I have also worked with various addictions. A special target is behavioral addictions, such as gambling, digital gaming and problematic social media usage. Eating disorders and related problems are also familiar. You can ask separately about working with these phenomena.

In therapy, we look for answers, but first we have to find the right questions. It requires a brave state of mind from both of us. I believe in an equal relationship in which we aim to move forward. I give space to thinking and look for opportunities for change. My approach to work is dialogical and participatory. It includes interest and care.