Etusivu / Löydä apua / Anu Saharinen

Anu Saharinen

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Pariterapia
Meilahti, Meilahti
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Etsitkö keskusteluapua elämäntilanteesi pohtimiseen matalalla kynnyksellä? Kartoitetaan tilannettasi ja aloitetaan yhdessä työskentelemään kohti tavoitettasi. Olen psykiatrian ammattilainen sekä perhe ja paripsykoterapeutti. Voit tulla yksin tai yhdessä. Ota rohkeasti yhteyttä!
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina pyrin kuuntelemaan ja huomioimaan tarkasti asiakkaan omat toiveet. Mukautan aina toimintani asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa olen aktiivinen ja herkkä keskustelija tai enemmän taustalla huomioita tekevä ja tilaa antava kuuntelija. Pyrin luomaan terapiatilanteeseen rauhallisen ja luottamuksellisen tilan, jossa kaikki asiakkaat tulevat kuulluksi, ymmärretyksi ja hyväksytyksi omana itsenänsä. Olen koulutukseltani perhe- ja paripsykoterapeutti. Psykiatrian lisäksi minulla on pitkä työhistoria lastensuojelusta. Toimin edelleen psykiatriassa psykiatrisena sairaanhoitajana.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamisia voi olla muutamasta kerrasta pidempään prosessiin asiakkaan tilanteen ja toiveen mukaisesti. Yhdessä sovimme tapaamisten tavoitteet ja etsimme voimavaroja sekä keinoja niiden toteutumiseen. Sukupuutyöskentelyn avulla voimme tutkia perheen historiaa, joka on kokemukseni mukaan oiva apu myös oman tilanteen ymmärtämiseen ja sitä kautta elämänhallinnan parantamiseen. Tapaamisissa voidaan myös tarvittaessa keskittyä hyvän eron rakentamiseen, suhteen päättymisen syiden ymmärtämiseen ja vanhemmuuden tukemiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä! Kartoitetaan yhdessä tilanne ja aloitetaan tavoitteellinen terapia, josta on hyötyä sinulle, perheellesi ja läheisillesi.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen Univaikeuksiin
Erityiskohderyhmät
Psykoottiset häiriöt Lastensuojelun asiakkaat Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

107,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Pari- ja perheterapia 60 min. 107€,
90 min. 159 €,

Vanhempainohjaus 45 min. yksilöterapiaan liittyen 75 €,
45 min ryhmäterapiaan liittyen 75 €

Yksilökäynti 45 min. 80€.
Keskusteluaikoja myös etäyhteydellä sovitusti!